Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?
Ne haragudj meg de itt az anyósodnak is van igaza, nem csak neked.
A párod még tanult mikor terhes lettél? Gyakorlatilag a nagyszülők tartottak el titeket? És gyakorlatilag mikor először kihúztak titeket a szarból te rögtön terhes lettél a másodikkal megint a nagyszülők nyakára? Semmi munkahely? Gondolom pár ezer forint gyes ami a pelenkára elég kb?
Nagyon felelőtlenek voltatok, de főleg te. Nem kellett volna másnak szülni. Az okos ember először nagyjából megteremti a körülményeket, majd utána szül. A buta ember pedig a nagyszülők nyakára, és így jár mint te. Sajnos jogos a nagyszülők gyanúja hogy te csak betetted a valamibe a valamidet. Mert ezen kár megsértődni de így csináltad.
Nyilván az anyós is sáros nem kellett volna az abortuszt erőltetni, biztos bánja már. Te azt mondod hogy megölte volna a gyereket, ez igaz, de te sem vagy jobb, a semmire szülni? Az is nagyon rossz a gyereknek.
Meg írod hogy az anyósék jó módúak. De neked ehhez semmi közöd. Az én szüleim is jómódúak, de adjanak akkor és annyit amennyit ők akarnak, ne jó dolog senkire semmit rákényszeríteni, pl a fiúkon kívül még téged majd 1 unokát, majd 2 unokát eltartani.
Szerintem az elsőnél megértették a dolgot, fiatalok vagytok, becsúszott stb.. de a másodikkal illő lett volna várni míg saját lábra nem álltok, és akkor ha ti megteremtettétek a körülményeket akkor szülni, ehelyett anyuka kapott még egy éhes szájat.
Szóval itt veled van a baj.
Most komolyan te mire fel pattogsz?
Se pénzed. Se végzettséged. Semmid sincs.
Befogadtak és te megháláltad, szültél még egyet a semmire! Gratula!
Az nem dicsőség, hogy a saját gyerekeid után takarítasz az a minimum.
Miért mit kellett volna anyósnak csinál bevenni helyetted a gyógyszert mert még ahhoz is hülye vagy?
Sajnos az a helyzet, hogy nekik van igazuk. Amíg ott vagy, addig le kell nyelned, amit mondanak. Pontosan azért, mert jól kiszúrtál magaddal, mert a két gyerekkel nem tudsz hova menni.
Jelen helyzetben az a megoldás, hogy jópofizol és tartod a jó viszonyt, ha kell, akkor nyeléssel. Nem pedig szítod a feszültséget.
Mellesleg a nagymamám anyukámat is abortuszra akarta küldeni, pont ugyanebben a helyzetben (se lakás, se munka, egyetemisták, akiket ők tartanak el, még ne csináljanak gyereket). Mégis megszülettem. És jé, a kedvenc unokája vagyok. Mondjuk anyukámnak volt annyi esze, hogy hiába utálja az anyósát, nem tiltotta el tőlem.
Jaj szivi, én nem tennék rá sokat, hogy a kedves párod sokáig a párod lesz. Ha utcára tesznek, hova mész?
Szerintem kezdjétek el gyártani a 3. gyereket, mert te az életben nem fogsz dolgozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!