Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg de itt az anyósodnak is van igaza, nem csak neked.

A párod még tanult mikor terhes lettél? Gyakorlatilag a nagyszülők tartottak el titeket? És gyakorlatilag mikor először kihúztak titeket a szarból te rögtön terhes lettél a másodikkal megint a nagyszülők nyakára? Semmi munkahely? Gondolom pár ezer forint gyes ami a pelenkára elég kb?

Nagyon felelőtlenek voltatok, de főleg te. Nem kellett volna másnak szülni. Az okos ember először nagyjából megteremti a körülményeket, majd utána szül. A buta ember pedig a nagyszülők nyakára, és így jár mint te. Sajnos jogos a nagyszülők gyanúja hogy te csak betetted a valamibe a valamidet. Mert ezen kár megsértődni de így csináltad.

Nyilván az anyós is sáros nem kellett volna az abortuszt erőltetni, biztos bánja már. Te azt mondod hogy megölte volna a gyereket, ez igaz, de te sem vagy jobb, a semmire szülni? Az is nagyon rossz a gyereknek.

Meg írod hogy az anyósék jó módúak. De neked ehhez semmi közöd. Az én szüleim is jómódúak, de adjanak akkor és annyit amennyit ők akarnak, ne jó dolog senkire semmit rákényszeríteni, pl a fiúkon kívül még téged majd 1 unokát, majd 2 unokát eltartani.

Szerintem az elsőnél megértették a dolgot, fiatalok vagytok, becsúszott stb.. de a másodikkal illő lett volna várni míg saját lábra nem álltok, és akkor ha ti megteremtettétek a körülményeket akkor szülni, ehelyett anyuka kapott még egy éhes szájat.

Szóval itt veled van a baj.

2013. dec. 13. 10:19
 12/123 A kérdező kommentje:
Már nem tanulok, dolgozni nem tudok a kicsik miatt. Itthon segítek, bár van aki takarit, öt anyósom nem mondta le, ha megtette volna csináltam volna a nagytakarítást hetente, de magamtól nem ajánlottam fel. De napközben rendbe tartom a lakást a lányom után, nem lehet rám panasz
2013. dec. 13. 10:20
 13/123 anonim ***** válasza:
92%
Azért vett neki lakást, mert most ő volt a soron. Ti már előre föléltétek amit adni akart. Más nyakára szülni? Utána meg reklamálni?
2013. dec. 13. 10:20
 14/123 anonim ***** válasza:
91%
Ezért kellett volna várni, hogy tudj dolgozni előtte. Letenni valamit.
2013. dec. 13. 10:21
 15/123 anonim ***** válasza:
96%

Most komolyan te mire fel pattogsz?

Se pénzed. Se végzettséged. Semmid sincs.

Befogadtak és te megháláltad, szültél még egyet a semmire! Gratula!

2013. dec. 13. 10:24
 16/123 anonim ***** válasza:
96%

Az nem dicsőség, hogy a saját gyerekeid után takarítasz az a minimum.

Miért mit kellett volna anyósnak csinál bevenni helyetted a gyógyszert mert még ahhoz is hülye vagy?

2013. dec. 13. 10:26
 17/123 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos az a helyzet, hogy nekik van igazuk. Amíg ott vagy, addig le kell nyelned, amit mondanak. Pontosan azért, mert jól kiszúrtál magaddal, mert a két gyerekkel nem tudsz hova menni.

Jelen helyzetben az a megoldás, hogy jópofizol és tartod a jó viszonyt, ha kell, akkor nyeléssel. Nem pedig szítod a feszültséget.

Mellesleg a nagymamám anyukámat is abortuszra akarta küldeni, pont ugyanebben a helyzetben (se lakás, se munka, egyetemisták, akiket ők tartanak el, még ne csináljanak gyereket). Mégis megszülettem. És jé, a kedvenc unokája vagyok. Mondjuk anyukámnak volt annyi esze, hogy hiába utálja az anyósát, nem tiltotta el tőlem.

2013. dec. 13. 10:27
 18/123 A kérdező kommentje:
De ha már volt egy gyerek nem mindegy ha még plusz egyévet nem dolgozok? Lesz pénzünk párom az apjával fog dolgozni. Most is szokott egyetem mellett, neki van keresete így mert az apja fizet. Így végülis mi veszünk mindent meg, csak a rezsin és a kaján spórolunk. Anyósom vesz a gyereknek mindent azt nem kérem! Vissza azért csak nem adom, bolond lennék
2013. dec. 13. 10:28
 19/123 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tetszik anyósodéknál menjetek a te szüleid nyakára!! Undorító a hozzáállásod. Hány éves vagy kérdező? Mi a végzettséged? Mikor szándékozol elmenni dolgozni?
2013. dec. 13. 10:28
 20/123 anonim ***** válasza:
96%

Jaj szivi, én nem tennék rá sokat, hogy a kedves párod sokáig a párod lesz. Ha utcára tesznek, hova mész?

Szerintem kezdjétek el gyártani a 3. gyereket, mert te az életben nem fogsz dolgozni:D

2013. dec. 13. 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!