Valóban eltúlzom a dolgot, és csak hisztizek, vagy jogos a felháborodásom? Bővebben lent.
Kedves Kérdező !
gondolom lenyugodtál és én hősiesen elolvastam az egész 9 oldalt,és tetszettek a válaszok is
valóban fontos lenne TANULJ meg helyesen irni,hidd el fontos,sok nyelvtani hibád volt,persze itt a fórumon ezzel nem sokat törődnek mások se..igaz
miért zavar,ha anyósodék váratlanul jönnek ?ha ott laknak a közelben miért kell bejelentkezni hozzád ?
talán,mert akkora rumli van a lakásban,hogy le se tudnak ülni ? kosz van? nézz körül ..most !!szanaszét van minden?
nem csak gyerekjáték,hanem bugyi,ruhanemű,koszos zokni?
szutykos tányérok?
védőnőként jártam már ilyen családoknál...a penészes lábas is a földön volt
nálad mi az ábra? na ??
ha a férjed lóvét hoz haza,te meg nem..és szava se lehet?
figyelj magadra ! ha unatkozol,tanulj,olvass könyveket,vagy takarits,subickolj,a tevékenység kizökkent a hisztis hangulatból..sok sikert
Figyi Kérdező! A múltkor azt hittem megvilágosodtál, de most megint felhúzod magad. Te kérdeztél valamit, mi válaszoltunk, ráadásul mindenki ugyanazon a véleményen volt, amin te el is gondolkodtál. Ezután mindenki lenyugodott, mert te magadba szálltál, mi meg nem "piszkáltunk" tovább. Legalábbis én nem bántottalak, mert minek, ha úgyis magadba néztél. Én ennyit javasoltam, hogy nézz magadba. El kell fogadnod, hogy a terhesség alatt ingerlékeny vagy/leszel, és a szülés után is az leszel a kialvatlanság miatt. Ezeket jó ha tudod, mert könnyebb elviselni saját magad, ha tudod, hogy oka van.
Szerintem itt senki nem írta magáról, hogy mintaanyu. Te kértél véleményeket és kaptál, csak nem olyat amilyet szerettél volna, de ez benne van a pakliban.
Nem kéne azzal foglalkoznod, hogy ki milyen anyának tart, mert úgyis a gyereke(i)d és a férjed véleménye számít elsősorban, de azért nem árt, ha jóban vagy a férjed családjával is.
A többség nem azért írta, hogy elhagy a férjed ha így folytatod, mert ők elhagyott feleségek, hanem azért, mert ez a viselkedés női szemmel is elfogadhatatlan.
Ne vegyél már mindent bántásnak! Szerintem építő kritikákat is szép számmal kaptál. Le kell vonni a tanulságot, megpróbálni változtatni, de nem azon agyalni, hogy vadidegen emberek mit gondolnak rólad. Ok?
Hidd el, örülök. De a férjem is, hogy nem zsarnokoskodom felette, ahogy te...
Remélem,elgondolkodtál a sok válaszon, amik nem melletted foglaltak állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!