Valóban eltúlzom a dolgot, és csak hisztizek, vagy jogos a felháborodásom? Bővebben lent.
Figyi kérdező ha te tudod, hogy neked van igazad minek kérdezed meg, azért az csak valamit elárul, hogy minden válasz szerint nincs igazad.
Az meg, hogy a férjed csak néha pelenkáz, arra meg csak azt mondom, hogy neked most az a munkád, neki meg a munkahelyén van. Ha nem tetszik menj vissza dolgozni az apuka is mehet gyed-re, szerintem a férjed vígan megtenné.
Másfelől pedig igen van joga látni a nagymamának az unokát, akar be is perelhet nagyszülői láthatásért.
Hisztis liba vagy pedig.
Akkora baj, hogy hiányzott??? Ideje kicsit leválnod a gyerekről, mert a nyakára fogsz nőni.
Egyet fogj fel. A férjed azért nem indult el, mert a TE gyereked jól érezte magát. Nem azért maradtak, hogy neked kresztbe tegyen, vagy bosszantson.
Amúgy, ha nem jó a viszonyod anyóssal, az nem baj, csak ne a gyereken keresztül akarj bosszút állni. Mint ahogy most teszed.
" Mert senki más nem szenvedet annyit azért a gyerekért mint én. Ha beteg én éjszakázok vele én viszem orvoshoz én etettem én pelenkázom én játszok vele. "
És, ki vállalta, talán én, vagy a kommentelők? Te gyereked, ezért kutyakötelességed, hogy törődj vele. De ha így sír a szád, minek a következő?
Jól írták, fentebb, örülj, hogy a férjed még el tud viselni, bár, ha ezt tovább folytatod, záros határidőn belül hoppon maradsz és egyedül két gyerekkel. Szegény férjed, nem írígylem, nekem így is bicskanyitogató a stílusod, de neki pechjére még mindezt személyesen is el kell tűrnie, kérdés meddig bírja!
Bocsi, de ez tényleg hormon-hiszti.
Tewrhesen én is órafüggő voltam egy ideig, még az első babával. Ha a férjem nem ért haza a szokott időben, már kombináltam.
Tekintsd ezt úgy, mint meglepi plussz szabadidőt. Sétálj egyet, hallgass zenét, vagy nézz egy olyan filmet, amit a gyerek előtt nem tudsz.
Nekem ezek segítettek.
Ha nem rendszeres a késés, akkor tuti nem "leszarják a véleményed". Néha én is leülök anyukámmal, úgy, hogy azt mondom fél órán belül otthon vagyok, erre két óra múlva bűnbánó pofival állítok haza.
Ühüm. Nem csak hisztis vagy, de ostoba is...
Megadod az infók kb egyharmadát és csodálkozol, ha mindenki elküld melegebb éghajlatra. Az ember annyi infóból hoz döntést, amennyit ismer. És, ha tényleg ilyen a család, akkor mi a jó francért szülsz még egy gyereket? a férjed anyás. Ami azt is jelenti, hogy ha összerúgod a port az anyóssal, akkor ellened fogja hangolni. Erre számíts, amikor ekézed őket.
Úgy beszélsz a gyerekedről, mintha egy tárgy lenne, ezt most halál komolyan mondom. Enyém, tiéd, jogok, jön, viszi, hozza, odaadom, nem adom stb.
Igen vannak jogaid és kötelességeid is, amik az anyasággal járnak, de miért kell fél óra késést ekkora dobra verni és már a jogokkal meg egyebekkel dobálózni?
Úgy beszélsz, mintha számodra teher lenne a terhesség és a gyerek. Egy anya nem szenvedésnek éli meg, hogy foglalkozni kell a gyerekével, mellette lenni és éjszakázni, ha beteg...
Nem bűn az, ha hiányzik a gyereked, de ettől miért kell ekkora hisztit csapni aköré, hogy késtek fél órát? Felhívtad őket, még nem indultak el, biztonságban vannak, nem félúton vesztek el. Megkérdezed mikor jönnek, talán a férjednek lenne végre mersze kimondani, hogy szívesen maradna még beszélgetni, játszani egy órát az anyjáéknál a gyerekkel együtt, aztán majd vacsira jönnek, pont.
Gondolj már bele! A te szüleid együtt laknak az unokájukkal, láthatják minden mozdulatát. Anyósék részéről miért akkora kérés, hogy hetente néhány órát vele tölthessenek és ne legyen katonásan megszabva, hogyha 15.59-kor még nincs a gyerek az ajtóban, akkor többé nem mehet hozzájuk?
A férjed helyében sem tűrném ezt, pedig én nő vagyok. Brutálisan túlreagáltad ezt szerintem!
Anyósékat pedig kérd meg szépen, hogyha jönnének a gyerekért, előtte telefonáljanak oda, hogy alkalmas-e. Amint említetted, te vagy az anyja, nyugodtan mondhatsz nemet is, de eltiltani őket jó nagy marhaság lenne!! Igenis belefér néhány óra és ne harapd már le a férjed fejét, ha szeretné kicsit jól érezni ő is magát a szülei körében. Te mindig közöttük vagy. Tőle miért tagadsz meg néhány órát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!