Valóban eltúlzom a dolgot, és csak hisztizek, vagy jogos a felháborodásom? Bővebben lent.

Tenyleg nem latod... betudom annak, hogy eretlen vagy meg.
Egyebkent azzal kezdted, hogy a ferjed semmibe veszi a keresed,szoval tenyleg boldog hazassagotok lehet, te meg kozben sarkanyoskodsz. Hat nekem valoban nem ilyen van, hala istennek ;)
A kerdest torlom is a megfigyeltek kozul, bar nagyon jot szorakoztam rajtad es a hisztiden. Sok sikert! Radfer!

Kedves Anyuka !
védőnőként sok mindent tapasztaltam az elmúlt évtizedek alatt,de ugy látom te tényleg ...tökéletes vagy és a házasságod is csodás igy aztán örülj ennek és ha bántanak a válaszok,akkor ne irj ki ilyen kérdést..ennyi ! pá-pá

"Mert senki más nem szenvedet annyit azért a gyerekért mint én. Ha beteg én éjszakázok vele én viszem orvoshoz én etettem én pelenkázom én játszok vele. "
Erre csak azt mondom,hogy ez természetes dolog,hiszen te vagy az anyja állítólag.Az meg,hogy mennyi mindent csináltak az anyósodék,az ne a gyereken csattanjon.Minek csináltatok gyereket,ha nem tudjátok kezelni?Azért jön a második gyerek is,mert neki is majd parancsolgatni akarsz?Ez szánalmas,ne haragudj.Jól van,az elismerhető,hogyha egész nap ott van a gyerek,akkor haza várod,de amúgy:minek van ott a gyerek egész nap?Csak van valami oka,na meg a családvédelmisnek is..(amúgy nem olvastam tovább a kommenteket.)
Szánalmas,amit egynéhány felnőtt,érett nő leművel..de nem csak a nők,hanem a férfiak is.

"UI: Tényleg nem mindig vagyok ilyen. Nem tudom mi van mostanában velem. Amúgy sose veszekszem tiszelem az anyósékat és el is szoktam menni, beszélgetünk rendszeresen. Még a hangomat se emelem fel szinte soha. Máskor is értek már haza később nem volt belőlle semmi. Elolvastam újra a kérdést meg a válaszok egyrészét. S mintha nem is én írtam volna. Tényleg nem tudom mi van velem. Talán valóban rossz vagyok egy hülye hisztis liba aki csak nyűg a férje meg a gyereke nyakán? Ez a gondolat nagyon nagyon fáj. Talán tényleg jobb lenne ha elhagynának talán tényleg ezt érdemelném."
Ne haragudj,de skizofrén vagy?Most komolyan kérdezem!!EZ már durva,amilyen szinten hülyének nézel embereket..és ők csak azért veszik be,mert elkezdenek tényleg sajnálni.De én ccsak szánlak.

"Gondoljatok amit akartok, minta mamik. Könnyű látatlanban támadni meg ítélkezni. Az jól megy."
Ugyanúgy ítélkezel!Amúgy én már válaszoltam.Utána olvastam tovább a kommenteket az 5.oldaltól.Újra megfontoltam a válaszom,ami először kritizálható volt,tényleg.De akkor leírom normálisan a válaszom:
-A szituáció:15 évesen megismerkedtél egy fiúval.Mindketten éretlenek lehettetek még 15 évesen,de azért kitartottatok egymás mellett,az isten tudja,hogy hogyan és miért.De ez nem is számít.Terhes lettél,megszületett az első gyereked.Az anyósodékkal először rossz volt a viszony,aztán megjavult.A gyerekedért sokat küzdöttél,szíved-lelked kitetted érte.Játszottál vele,pelenkáztad,vigasztaltad,fürdetted,vigyáztál rá éjjelenként,amikor beteg volt,etetted,itattad,megvettél neki mindent.Anyádék nem segítettek egy fillérnyit sem.A férjedet meg a gyerekedet imádod.-
Mit szűrök le ezekből a dolgokból?
-15 évesen az ember tényleg éretlen.Nem jó anyának egy kamasz lány,apának még sokszor pedig egy 30 éves férfi sem jó,nem hogy egy tizenéves vagy huszonéves.-
-Az anyósod nem normális,ha azt hiszi,hogy nem fürdeted a gyereked,ezért aztán kipattog a gyerek bőre,és nem gondol arra,hogy ez lehet allergia.Ja meg ezt még elmondja egy gyermekvédelmisnek,aki nem röhögi pofán,hanem tetézi a dolgot.Aztán elakarja venni anyós a gyereket tőled,mert egyszer kipattogzott.Na ez az,amit nem tudok elhinni,egy ilyen miatt pont,hogy nem kerülsz bíróságra és elvenni sem tudja tőled a gyereket.Még ha nagyon akarja,akkor sem.Minek bocsájtottál meg neki?Egy ilyet sosem bocsájtanék meg.Egye a fene az ilyet,aki az anyjától elakarja venni valami mondvacsinált okkal a gyereket.-
-Minden ANYA,aki tényleg ANYA küzd a gyermekéért.Egy normális anyának nem probléma hajnalban felkelni azért,mert a gyerek sír,vagy éjszakázni azért,mert a gyerek beteg.Egy anya mindezt szívesen csinálja.Képzeld vannak anyák,akiknek a gyereke halálos beteg és ŐK TÉNYLEG SZÍVÜKET-LELKÜKET kiteszik a gyerekükért!Mit meg nem tennének azért,hogyha a gyerekük nem leukémiás lenne,vagy nem rákos lenne,hanem csak egy kis náthája lenne vagy egy kis láza?GONDOLKODJ EL EZEN,DE K*RVA GYORSAN!!-
Ami azt illeti,anyádék lehet,hogy szegények és ezért nem adnak pénzt,de akkor mi a fenének nem jártál el dolgozni 5 hónapos korodig minimum?Sehova sem vettek fel?Elhiszem,egy ilyen helyesírású embert,aki ráadásul hülyén is fogalmaz,persze,hogy nem veszik fel,mert bizalmatlanok az ilyenekkel szemben.De ahhoz,hogy takarítónő legyél,ahhoz nem kell semmi.Az is már munka,akár milyen is.Abból is jön pénz,még ha kevés is.Talán ezzel a szüleidnek és a férjednek is be tudtál volna segíteni!
Változz meg!Sohasem késő.Ezt csupa jó indulattal tudom tanácsolni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!