Ha a testvéremmel együtt dolgozunk és információkat ad ki az én házasságomról a kollégáknak akkor jogos a felháborodásom?
Mikor számonkértem még ő volt felháborodva ,hogy egyszer védem a férjemet ,máskor pedig szidom ,nem értette mi a gondom azzal,hogy ő elmondta legbensőbb családi dolgainkat másoknak .
Én úgy gondolom nem a munkahelyi kollégákra tartozik ha esetleg vannak is néha magánéleti problémáim .
Az bizony! Visszaél a bizalmaddal és megaláz mások előtt azzal, hogy kis jólértesültként és hírharangként pletykál arról, amiről hallgatnia kéne.
Itt egyeedül neked van jogod felháborodni, és mondd csak neki meg, hogy ostoba ember! A férjedre ki vagy akadva, ezért ezt elmondtad NEKI, de ez - ha nem tudná - nem tartozik senki másra. Ez nem a férjed védelmét jelenti, hanem a TE magánéletedét, ha nem tudná az ostoba testvéred.
Jó tanulság: ne mondj el a testvérednek többé semmit olyat, ami fontos. És közöld vele, hogy eljátszotta a bizalmadat (valamint nem ártana munkahelyet sem váltanod, amilyen gyorsan csak lehet).
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat!Igyekszem betartani amiket írtatok.
Egyet kivéve:munkahelyet nem váltok,túl jó helyem van ahhoz . :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!