Van nekem egy anyósom. Immár 2 éve vagyunk együtt a párommal. Most várjuk a gyereket -még pár hét és megszületik. Hogyan jöjjek ki vele?
"A párom meg azt mondja: ge*** dolog anyám és közted választani... de én érzem hogy őt választotta..."
Szóval a párod választani akar??
Én ezen a mondaton akadtam fent...mert szerintem fura, hogy egyáltalán elgondolkodik azon, hogy válasszon. De amúgy meg nem a családját (gyerek+Te) választaná??
Fura, én nem biztos, hogy megbíznék benne.
24N
Ne legyél már ennyire fölényeskedő. A szavaidból süt a gyűlölet.
Ne foglalkozz vele ha nem megy akkor nem megy, neked azzal mit árt?
"A babára egy fillért nem költött, és nem is ajánlotta fel"
Ezt sem nagyon értem amikor elvárás a jövendő unokára költeni. Tudtad, hogy ilyen mégis csodálkozol rajta. A gyerekek felnevelése meg azért csak a szülők dolga.
"anyós azt várja el hogy mindent az én szüleim vegyenek meg."
Nem is az ő dolga.
Először is, akkor szülnék gyereket ha mindent meg tudnék neki adni, nem másokra számítva és "majd lesz valami" címszóval, akár egyedül nevelve is!
Arról nem is beszélve, hogy csak értelmes társ mellett, és nem 2 év után, ilyen helyzetbe bele...De ez már mind1.
Másrészt, ha ilyen az anyósom vagyis ilyen érzelmeim vannak iránta, akkor nem lennék akkora barom, hogy bármit is elvárjak tőle, vagy felhozzam hogy ő ezt se ő azt se, örülne a farkam ha volna, hogy nem akar beleszállni semmibe, így nem tudja felhánytorgatni.
A gyereket én biztos, hogy nem vinném, ha látni akarja akkor megmozdul, mondjuk ha igazak a mondatai(inkább meghal mint nagymama legyen) amit leírtál sanszos, hogy egyáltalán nem engedném , hogy a gyereket lássa.
Arról meg, hogy mire költünk 1 hónapban végképp nem számolnék be, helyette illedelmesen megmondanám, hogy nyugodjon meg, nálunk nem piára megy el.
A párodat ne állítsd választás elé, egyszerűen meg kell vele beszélni (nem vitázni, meg hisztizni), hogy oké, hogy az anyja, de van egy fontossági sorrend, ha már volt olyan szőke herceg, hogy gyereket csinált.
Ha ez nem megy, akkor kérni szépen tőle a gyermektartást és lelépni nyugodt környezetbe, mert ezt a legjobban az a szegény kis csöppség fogja megsínyleni, de rendesen!
Ezt csak ő tudja lerendezni, ha akarja, ha nem akkor buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!