Valóban eltúlzom a dolgot, és csak hisztizek, vagy jogos
a felháborodásom? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiam most 21 hós. Hétvégente anyosomnál van 11-től délután 16-ig. Mivel még mi az én szüleimnél élünk úgy gondoltam ez így helyes ha a gyerek ott is tölt némi időt. Nem is itt van a gond hanem azzal mikor én azt mondom a gyerek négyre legyen itthon, az apja elmegy három előtt, én nem mert rosszul érzem magam (babát várok). Azt mondja majd együtt jönnek. Jól van miért is ne. Aztán rá teéefonálok négy előtt tíz perccel, hogy elindultak e már. Erre jön azzal hogy még nem mert a kicsi nem akar haza jönni. De kérdem én mióta dönt egyedül egy kisgyerek. Azt mondja jól van indulnak. Erre még félötkor sincsenek itthon. Újra hívom kiderül még else indultak. Persze hogy itt már úgy érzem semmibe veszik az anyai szavamat és olyan mintha nem parancsolhatnék a saját gyerekem felől, mintha csak egy idegen lennék. Mondom neki tíz perce van hogy haza érjenek vagy többet a gyerek nem mehet el. Haza is értek anyósommal. Aki miután látta hogy milyen ideges vagyok, nekem nem szólt egy szót se anyámat kérdezte hogy mi a bajom. Erre mikor elmondta úgy tett mi lenne ha a gyerek korházba kerülne, vagy ha majd oviba megy. Mégis milyen nagyszülő az aki ilyet mondd hogy az unokája korházba kerül? Nem ilyeneket kellene mondani hanem időre haza kellene hozni a gyereket. Nálunk a négy óra négy óra nem fél öt vagy négy negyven. A férjem is megkapta a magáét. Persze most meg azt hiszik róllam hogy a hormonjaim tombolnak és csak hisztizek. De úgy érzem jogom van anyaként megondani meddig maradhat ott a fiam, vagy nem így van? A férjem is jobban oda figyelhetne arra mit kérek, és hozzám kéne alkalmazkodjon nem az anyjáékhoz. Elvége én vagyok a felesége és a gyerekei anyja.
Fáradt vagyok nincs már erőm sokszor jobb lenne befejezni ezt az egészet úgy is csak a bántást kapom. Sajnálom hogy ostoba vagyok és hogy élek. Ígérem reggelre máshogy lesz.
2013. ápr. 27. 23:32
52/108 anonim válasza:
Keres barátnőket mozdulj egy kicsit ki mert becsavarodsz.
De ha nekik is így akarsz parancsolgatni akkor nagyon nehéz lesz.
Próbáld megoldani a saját problémáidat és csak utána várj el mástól tökéletességet.
2013. ápr. 27. 23:33
53/108 A kérdező kommentje:
Én nem parancsoltam csak kértem. S nem játszom a mártírt. De ti már úgy is leírtatok látatlanban. Igen igazatok van talán erőszakos vagyok és talán hisztis de attól még szeretem a családom és nem akarok rájuk telepedni. Nagyon fáj azt olvasni hogy én vagyok az aki mindent tökre vág és ezt észre se veszem. Nem kell velem egyet érteni de azért bántani se kéne. Amúgy se vagyok túl jól. Megértem én amit írtatok és igazatok is van valamennyire. De most ezeket még fel kell dolgoznom. Sajnálom hogy felidegeítettelek titeket. Nem ez volt a szándékom ahogy az se hogy mártírt csináljak magamból. Nyílván tudom mivel jár az anyaság, és igyekszem mindent jól csinálni. Talán csak fáradt vagyok, talán túlságosan ragaszkodó, talán a hormonok miatt. Nem tudom. De nem vagyok olyan rossz mint amilyennek leírtatok. Ezt tudom. Többet nem írok fölös lenne. Még egyszer köszönöm a válaszokat és jó éjt.
2013. ápr. 27. 23:39
54/108 anonim válasza:
nagyon fárasztó olvasni amiket írsz a végére se jutottam
a lényeg: neked nem az a bajod h nem értek haza időben hanem vmi tök más. Szóval ne azon hisztizz h nem jönnek haza időben mert ez csak a jéghegy csúcsa. Ha ennyire le se szar a férjed miért szülsz neki ha jól számolom 22 éves létedre még egy gyereket?
2013. ápr. 27. 23:45
55/108 A kérdező kommentje:
UI: Tényleg nem mindig vagyok ilyen. Nem tudom mi van mostanában velem. Amúgy sose veszekszem tiszelem az anyósékat és el is szoktam menni, beszélgetünk rendszeresen. Még a hangomat se emelem fel szinte soha. Máskor is értek már haza később nem volt belőlle semmi. Elolvastam újra a kérdést meg a válaszok egyrészét. S mintha nem is én írtam volna. Tényleg nem tudom mi van velem. Talán valóban rossz vagyok egy hülye hisztis liba aki csak nyűg a férje meg a gyereke nyakán? Ez a gondolat nagyon nagyon fáj. Talán tényleg jobb lenne ha elhagynának talán tényleg ezt érdemelném. Most nagyon rossznak érzem magam. Olyan hülye vagyok és olyan buta. Meg is érdemlem amit írtatok, sőt még többet is. Egy dilis liba vagyok. Ez van és nagyon nagyon nagyon sajnálom.
2013. ápr. 27. 23:45
56/108 anonim válasza:
1. Hagyd ra a ferjedre, hogy mikor jon haza a gyerekkel. Ha egyebkent is rosszul vagy, a gyerek legalabb hadd erezze jol magat.
2. Azonnal hagyd abba a fenyegetozest. Mi az, hogy ha perceken belul nincsenek otthon, nem mehet el a fiad a nagyszulokhoz? Ezzel tudod, kivel b*szol ki? Az imadott fiaddal, aki szeret veluk lenni. Ebbe sem gondoltal, ugye?
3. Nem egeszseges, hogy a fiadat elviszik es neekd par oran belul olyan sulyos hianyerzeted tamad, hogy mindenki alljon vigyazzba es fenypostaval kuldjek haza a gyereket. Urambocsa' esetleg a nagyszuloknel aludjon a gyerek, az ugye elkepzelhetetlen??
2013. ápr. 27. 23:48
57/108 anonim válasza:
Szerintem már mindenki lehiggadt velem egyetemben,aki felidegelte magát :) Végül is mindegy mik is a válaszok,mert az ember elmondja a véleményét,de ez a te életed,neked kell változtatnod,vagy megoldanod dolgokat,senki nem tudja megcsinálni helyetted.Holnap reggel felébredsz,és megy minden tovább a szokásos mederben.
2013. ápr. 27. 23:49
58/108 A kérdező kommentje:
A nyáron fog ott aludni meg van beszélve. Nem komolyan mondtam hogy nem mehet többet csak ideges voltam. Persze hogy mehet. Már írtam hogy nem vagyok alapból ilyen és hogy igazatok lehet több dologba. Mit vártok még tőllem? Jelenleg nem tudok megváltozni. Igyekszem de most nem megy. Gondoljatok amit akartok.
2013. ápr. 27. 23:51
59/108 anonim válasza:
Ha nem is tudsz azonnal megvaltozni, szamolj otvenig, mielott mondasz valamit,amit kesobb megbannal.
2013. ápr. 27. 23:55
60/108 acelsziv válasza:
Na idefigyelj!
Terhes vagy, egy testet nevelsz magadban. Hogy állsz táplálkozással? Vitaminok? Rostok, Ásványi anyagok?
Ezek hiánya komoly hangulatingadozást tud okozni a dühtől a depresszióig. Szedj rendes adag vitaminokat. Táplálkozz megfelelően és jó eséllyel javulni fog a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!