Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
Parommal lakunk kulfoldon van egy 8 honapos kislanyunk. A barom rokonai egy par ki akar jonni ide dolgozni es eloszor arrol volt szo,h max 2 honapig laknanak itt mondom ok miert ne.. De mar 3-szor utasitottak vissza a munkat most elvileg komolyan ki akarnak jonni. A parom ma benyogi igazabol egy evre laknanak itt a nappaliban mert ket szobas a lakasunk. Ha kijonnek lesz ejszaki muszak es nekem allandoan a gyereket olbe kell tartanom,hogy ne sirjon amugy szoktam hagyni sirni es lenyugszik de ha ok ejszakasak lesznek ezt nem tudom megtenni es a parom nem birja felfogni nekem ez milyen nehez lenne igy egy evig masokhoz alkalmazkodni.. a masik meg a gyerek nappal csak babakocsiban alszik el most cipeljen fel a babakocsit az emeletre es a haz is nagyon zajos minden kis rezzenes halatszik... Mit tegyek olyan ideges vagyok aludni sem birok...2012. okt. 9. 23:02
1/17 A kérdező kommentje:
*parom nem barom bocsanat faradt vagyok es ideges:D
2012. okt. 9. 23:03
2/17 anonim válasza:
én biztosan nem engedném, hogy ennyi időre ott lakjanak...sőt, ha jobban belegondolok, és vessenek rám követ, senkihez nem szeretek alkalmazkodni a saját lakásomon belül (természetesen a családot kivéve)
3/17 anonim válasza:
Én nem változtatnék az életemen. A gyereknevelésen sem. Ők jöttek, ha nem tetszik, keressenek külön lakást.
4/17 A kérdező kommentje:
Az lesz. Joszivu vagyok es siman 3 honapig igy is nehez lesz. A masik meg erdekemberek akkor keresik mindig a paromat amikor munka kell masokor honapokig ra sem irtak!!! Nem hagyom,hogy kirekesszenek a sajat hazambol ha ok jonnek egy evre en megyek es kesz!!! Nem foguk az emeletem kuksolni egy evig.
2012. okt. 9. 23:13
5/17 anonim válasza:
Jogos a felhaborodasod! "parom rokonai" helyett nyugodtan maradhat a "barom rokonai":) megertem h sok jo ember kicsi helyen is elfer de egy ujszulott mellett nem olyan konnyu am alkalmazkodni egy ket szobas lakasba. Miert nem tudnak 2 3 honap utan alberletet keresni?
6/17 A kérdező kommentje:
En is ezt kerdezem? Kisegitjuk oket a kezdeti nehezsegeken mig osszegyujtik a penzt es el lehet szepen ballagni. Felviditottal a barom rokonaival akkor marad:)
2012. okt. 9. 23:25
7/17 anonim válasza:
:) orulok neki, mindenkep beszeljetek meg ezt a ferjeddel... meg egyszer, ha lehet a rokonokkal is, nem varhatjak el ok se h annyi idejig a nyakoatokon legyenek. egeszseget a kicsinek!:)
8/17 anonim válasza:
"... a parom nem birja felfogni nekem ez milyen nehez lenne igy "
a bajok itt kezdődnek!
9/17 anonim válasza:
Barom rokon marad...kifejezésnek..
De még 3 hónap is sok...1 év pedig sokk!
Ne engedd, hogy így feldúlják az életed.
Nem szeretem az ilyen másokon élősködőket..állj a sarkadra!
Felháborodásod jogos !!!!
10/17 anonim válasza:
Fugyelj, szinten kulfoldon elunk, csak nalunk nincs gyerek. Picike masfel szobas lakast berlunk. Egy baratnomet segitettuk ki 2x. Rgyszer, mikor kijott, utana egy ev mulva. Akkor masfel honapig lakott itt, mi beszorulva a kisszobaba. Ezt elore nem tudod megitelni-de tapasztalatbol mondhatom-nagzon rovid ido nagyon felorli az embert!! Es nalunk meg gyerek sem volt. Ha a masik fel nem alkalmazkodo, uldogel es nem segit (a visszautasitott munkak miatt gondolom: kisse valogatosak), nehogy mar a sajat lakasodban te/ti nyeljetek. Raadasul pici babaval. Ferjednek nagyon komolyan magyaraz ezt el. Mi a masfel honapban azon vesztunk ossze, hogz feszultek voltunk, hogy a vendeget kerulgettuk. O ejszaka jart dolgozni, parom koran reggel, en napkozben. Nem tudtunk a szobaban reggelizni (nappali-konyha egyben, o ott aludt), nem tudtam fozni (aludt), akkor mostam, amikor felkelt, nem tudtam hivatalos ugyeket intezni a gepen (aludt). Felebredtunk hajnalban, ha hazajott, nem segitett takaritani, lakast nem nezett. Hihetetlen. Tudthattam elore? Segiteni akar az ember a baratjan, rokonan. De nem minden aron! Beszelj megegyszer a ferjeddel, es szabj hatart, meddig maradhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!