Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
Parommal lakunk kulfoldon van egy 8 honapos kislanyunk. A barom rokonai egy par ki akar jonni ide dolgozni es eloszor arrol volt szo,h max 2 honapig laknanak itt mondom ok miert ne.. De mar 3-szor utasitottak vissza a munkat most elvileg komolyan ki akarnak jonni. A parom ma benyogi igazabol egy evre laknanak itt a nappaliban mert ket szobas a lakasunk. Ha kijonnek lesz ejszaki muszak es nekem allandoan a gyereket olbe kell tartanom,hogy ne sirjon amugy szoktam hagyni sirni es lenyugszik de ha ok ejszakasak lesznek ezt nem tudom megtenni es a parom nem birja felfogni nekem ez milyen nehez lenne igy egy evig masokhoz alkalmazkodni.. a masik meg a gyerek nappal csak babakocsiban alszik el most cipeljen fel a babakocsit az emeletre es a haz is nagyon zajos minden kis rezzenes halatszik... Mit tegyek olyan ideges vagyok aludni sem birok...2012. okt. 9. 23:02
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsaitokat. Tegnap mar mondtam,hogy ha ok jonnek en megyek. Azt is mondtam neki o nem tudja felmerni nekem ez milyen nehezseggel fog jarni mivel o munkaba lesz reggel 6 tol delutan 5-ig es en leszek az aki itthon lesz es csenbe kell maradjak az en reszemrol ok de egy 8 honapos babanak szerintem nem lehet megmagyarazni,hogy maradjon csendbe. ha nem lenne gyerek meg ok beleegyeznek mert akkor kitudom pihenni magam de igy semmikepp.
2012. okt. 10. 09:17
12/17 anonim válasza:
Teljesen jogos. Nem is értem, hogy képzeli valaki, hogy odapofátlankodik egy családhoz ahol csecsemő van??? Én a 2-3 hónapot sem hiszem, hogy engedném. Vagy nagy nehezen, de egy nappal sem többet. Egyébként az ilyenek szoktak úgy végződni, hogy odaengeded, aztán jaj még egy kicsit, jaj nem találtunk mást stb. És az életeden meg nehogy már változtass. Hát Úristen, mit képzelnek egyesek, hogy majd te meg a csecsemő álltok vigyázban, mert ők oda akartak cuccolni?Na ne már...
13/17 anonim válasza:
És mit mondott a férjed?
Amúgy teljesen jogos a felháborodásod!!
14/17 A kérdező kommentje:
A ferjem haragszik meg hidegen viselkedik arra hivatkozik ,hogy nagy ugyet csinalok ebbol masok is csinaljak igy csak nekem baj:S De azt nem fogja fel ,hogy igyis faradt vagyok nemhogy meg azok a haszonleso fergek ide befurjak magukat bele sem merek gondolni akkor milyen faradt leszek:D Sorozatgyilkos hangulatban leszek:D Ha esetleg jonnek es itt maradnak sokaig ha haljatok,hogy angliaba egy anyuka lemeszarolta az ideiglenesen ottlako vendegeket akkor az en lennek az:P AMugy viccet felreteve haragudjon es duzzogjon ameddig akar ide akkor sem jonnek most mar 3 honapra sem ,mert meg ideragadnak.
2012. okt. 10. 12:02
15/17 anonim válasza:
Mutasd már meg a férjednek milyen válaszokat kaptál! Én itthon vagyok egy 20 hónapos gyerekkel. Csak a tisztánlátás végett: egy 8 hónapos baba nemsokára el fog indulni, elkezdi próbálgatni a hangját is. Egyrészt lehetetlen egy szobába szorítani mert tombolni fog, ha a másik szobától el akarjátok tiltani, másrészt csendre sem fogod tudni inteni. Kiabálni fog, azért mert így tanulnak kommunikálni, és kiabálni fog ha nem tetszik valami neki. Jön a tél, elég lesz egy enyhébb megfázás is ahhoz, hogy éjszakázz a gyerekkel, mert eldugul az orra, kapar a torka, nem bír aludni. És bőgni fog, és fel kell kelni, és éjjel szívni kell az orrát és a kinövő fogai is fájhatnak. Áhh egymillió dolgot lehetne felsorolni, hogy miért nem alkalmas odaköltöztetni idegeneket. Ne engedd!
16/17 anonim válasza:
Bele ne egyezz ebbe!
Mi az, hogy szívességet tesztek és még te állj őrt a gyerek mellett, hogy megnyikkanjon, ne tudj bugyiban kimenni a konyhába, wc-re menni amikor kell.... Ráadásul egy évig!!!!
17/17 anonim válasza:
15: Na ez az!!!! Egy totyogó gyerek felér egy rombolóval és elhallgattatni sem egyszerű feladat, hogy napközben meg se nyikkanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!