Valóban eltúlzom a dolgot, és csak hisztizek, vagy jogos a felháborodásom? Bővebben lent.
"Sajnálom azokat akiknek beteg a gyerekük. Ez nagyon borzalmas, de nem én tehetek rólla. Nem kell ezt is rám fogni. S annyira lenézni se kéne csak mert nincs diplomám vagy rossz a helyes írásom."
1.Nem is írtam,hogy te tehetsz arról,hogy sokaknak beteg a gyerekük.Hogy lehetsz ilyen kis primitív?Nem fogom rád!!A betegség nem azon múlik,hogy valaki azt mondja,hogy legyen beteg az xy,hanem azon,hogy hogyan él és milyen a genetikája.
2.Nem nézlek le azért,mert nincs diplomád.Nem a lexikális tudás meg a helyesírás teszi valakivé az embert,hanem az,hogy hogyan él és hogyan viszonyul másokhoz és tud-e valóban szeretni!
3.A tájszólásod egy KINCS,ezt mindig a magyartanárom mondta!Ritka dolog ma már,hogy tájszólásban beszélnek és így is írnak!Jó dolog az,hogy vannak ilyen emberek is.Az viszont nem logikus,hogy állandóan sajnáltatod magad és azt hiszed,hogy itt mindenki lenéz téged.
A kérdésed adott volt,mi válaszoltunk és sajnos az érzelmeink is belekerültek a válaszainkba.Tudod itt a gyakorikerdesek.hu-n ritka az olyan válasz,ami kedves és szívből jön,mert az emberek ide sokszor csak bunkózni járnak..
Na mi van veletek azóta,megszületett a pici lurkó?
Minden okés??
Végigolvastam mindent és kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!