Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok, titeket zavarna, ha...

Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha zavarnám őket, viszont téli szünet van, így szeretnék több időt tölteni a barátommal.
2024. jan. 2. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
84%

#40, nekem személy szerint sok lenne. Nem vagyunk egyformák. Nem ítélem el azt, aki el is tűrné, hogy beköltözzön. Ilyen vagyok, ezen a te véleményed nem változtat.

2024. jan. 3. 08:47
 42/78 anonim ***** válasza:
27%
Nah ezért van az, hogy a legtöbb embernek egyáltalán nem való gyerek, se család...
2024. jan. 3. 09:00
 43/78 anonim ***** válasza:
96%
42 a dolog nem ilyen fekete vagy fehér.
2024. jan. 3. 09:29
 44/78 anonim ***** válasza:
34%

39

Ha nem jön kétnaponta a srác akkor hol találkozzanak? Mindig beülni valahova? Nyáron még sétálgatnak, de most? Ez az elején pár hónapig oké, de utána?

Hol találkoznak a lányodék?

2024. jan. 3. 11:15
 45/78 anonim ***** válasza:
91%

Oké, a srác szobájában gunnyasztanak. De azért a fürdőszobát, vécét, konyhát gondolom, használják ők is.

2024. jan. 3. 11:48
 46/78 anonim ***** válasza:
85%
Igen, van olyan, hogy négyfős család lakik egy 50 négyzetméteres lakásban, régebben még több ilyen volt. Ilyekor ha egy vendég fél napokat ott tölt, az zavaró a többieknek. Ha valaki nem lakik legalább 100 négyzetméteres házban, lakásban, attól még nem lesz a társadalom legalja vagy embergyűlölő.
2024. jan. 3. 11:48
 47/78 anonim ***** válasza:
71%

Anyós-meny... még kamaszok vagytok szinte, milyen anyós-meny.

Együtt sem éltek :D, és igen, engem zavarna. Nem akarnék senkit kerülgetni, csak mert ő meg a gyerekem felnőttesdit játszanak.

Szmét vagyok? Nem, csak nekem nem fér bele, hogy kétnaponta ott hédereljen nálam egy kiscsaj, aki már esküvőről képzeleg.

2024. jan. 3. 11:57
 48/78 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, nem bántásból, én 19 évesen azt hittem, hogy hu, megtaláltam a barátomat, összeházasodnk, lesz 2-3 gyerek, és együtt halunk meg.

Az akkori naaaagy szerelmemmel az egyetem végét nem értük meg, gyerekem meg nincs, mert közben kifutottam az időből (de olyan férfit nem találtam, akivel biztonsággal vállaltam volna gyereket)

De 19 éves szinte gyerekként senkit nem neveztem anyósnak, meg osztottam ki mást, mert ennél jóval több eszem volt.

2024. jan. 3. 12:00
 49/78 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki csak saját magával foglalkozik,hogy az ő kis megszokott életét ne zavarja meg senki,nehogy véletlenül alkalmazkodni kelljen máshoz. - 38-as, hézköznap 10 órán keresztül nem vagyok otthon, hétvégén hadd ne kelljen már egy random csajhoz-pasihoz alkalmazkodni. Igen, van SAJÁT életem, ami hétvégére korlátozódik ;)
2024. jan. 3. 12:03
 50/78 anonim ***** válasza:
84%

Nálam attól is függene,hogy ez a kétnaponta odajárkálás milyen mennyiségű lenne. Pl az zavarna,ha minden másnap reggeltől késő estig ott lenne. De ha csak délután pár órát jönne,és csak akkor futnánk össze,ha wc-re megy,úgy nem zavarna.

Nemrég a sógornőmet koptattam le,és a kislányát,mert állandóan jöttek. Amíg csak beszélgettünk,nem is volt gond. A gond ott kezdődött,hogy ők is ugyanúgy leültek velünk vacsorázni,mintha ez olyan természetes lenne. Kétszer megkínáltam őket,utána már önállósították magukat. Ezt csak azért írtam le,mert engem nem csak az zavarna,ha ott lennél,hanem az is,ha etenem is kellene. Most nem egy két szendvicsről van szó,félreértés ne essék. De nasi,ebéd,vacsora plusz egy főnek sok lenne.

2024. jan. 3. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!