Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?
#40, nekem személy szerint sok lenne. Nem vagyunk egyformák. Nem ítélem el azt, aki el is tűrné, hogy beköltözzön. Ilyen vagyok, ezen a te véleményed nem változtat.
39
Ha nem jön kétnaponta a srác akkor hol találkozzanak? Mindig beülni valahova? Nyáron még sétálgatnak, de most? Ez az elején pár hónapig oké, de utána?
Hol találkoznak a lányodék?
Oké, a srác szobájában gunnyasztanak. De azért a fürdőszobát, vécét, konyhát gondolom, használják ők is.
Anyós-meny... még kamaszok vagytok szinte, milyen anyós-meny.
Együtt sem éltek :D, és igen, engem zavarna. Nem akarnék senkit kerülgetni, csak mert ő meg a gyerekem felnőttesdit játszanak.
Szmét vagyok? Nem, csak nekem nem fér bele, hogy kétnaponta ott hédereljen nálam egy kiscsaj, aki már esküvőről képzeleg.
Kérdező, nem bántásból, én 19 évesen azt hittem, hogy hu, megtaláltam a barátomat, összeházasodnk, lesz 2-3 gyerek, és együtt halunk meg.
Az akkori naaaagy szerelmemmel az egyetem végét nem értük meg, gyerekem meg nincs, mert közben kifutottam az időből (de olyan férfit nem találtam, akivel biztonsággal vállaltam volna gyereket)
De 19 éves szinte gyerekként senkit nem neveztem anyósnak, meg osztottam ki mást, mert ennél jóval több eszem volt.
Nálam attól is függene,hogy ez a kétnaponta odajárkálás milyen mennyiségű lenne. Pl az zavarna,ha minden másnap reggeltől késő estig ott lenne. De ha csak délután pár órát jönne,és csak akkor futnánk össze,ha wc-re megy,úgy nem zavarna.
Nemrég a sógornőmet koptattam le,és a kislányát,mert állandóan jöttek. Amíg csak beszélgettünk,nem is volt gond. A gond ott kezdődött,hogy ők is ugyanúgy leültek velünk vacsorázni,mintha ez olyan természetes lenne. Kétszer megkínáltam őket,utána már önállósították magukat. Ezt csak azért írtam le,mert engem nem csak az zavarna,ha ott lennél,hanem az is,ha etenem is kellene. Most nem egy két szendvicsről van szó,félreértés ne essék. De nasi,ebéd,vacsora plusz egy főnek sok lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!