Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok, titeket zavarna, ha...

Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha zavarnám őket, viszont téli szünet van, így szeretnék több időt tölteni a barátommal.
2024. jan. 2. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
42%
22:24...mert féltékeny volt arra a barátnőre.Gondolom szép volt.Te nem jelentettél számára veszélyt,ezért nem utál téged.
2024. jan. 10. 08:54
 72/78 anonim ***** válasza:
42%
Folytatom:Ez nálunk is így volt.A volt anyósom utalt engem,mert a férfiak megfordulnak utánam a városban.Amikor szülés után vissza fogytam azt mondta,hogy ne örüljek,majd később elhízok.Elvaltunk a férjemmel,most van neki más.Erre már nem féltékeny,mert nagyobb darab mint ő.
2024. jan. 10. 08:57
 73/78 anonim ***** válasza:
59%

#71,72

Anyósod utálatának biztos, hogy csak a "szépséged" miatti irigység volt az oka?

Én mást is el tudok képzelni.

2024. jan. 10. 09:06
 74/78 anonim ***** válasza:
84%
Igen volt más is.A fiam imádott engem és szörnyen féltékeny volt amiatt,hogy az ő fia apás volt nem pedig anyás.Irigyelte,hogy a volt párom imádja a főztömet,hogy főiskolára jártam,amit ő soha sem tehetett meg.Féltette tőlem a fiát,mert egyke.A férjével nem jött ki jól,mert az nem nézte jó szemmel,hogy az anyósom iszik.Ellopdosta az otthonunkból a fehérneműimet és a fia alsonadragjait is kicsente a szennyesből amit később megtaláltunk nála kiteregetve.Beteg,iszákos asszony.
2024. jan. 10. 09:52
 75/78 anonim ***** válasza:
75%
Utólag elmondták a faluban,hogy csodálkoznak,hogy 5 évig kibírtam abban a családban,mert nem normális banda.
2024. jan. 10. 09:53
 76/78 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanította a fiamnak,hogy őt hívja anyának.Ha elmentem a szuleimhez és megtudta,lehordta őket.Ellopta a pénzt,amit a fiam a dédszüleitől kapott.Kiöntötte a levest a hűtőből,amikor nálunk járt.Azt mondta nem úgy szereti a fia.(Míg teregettem)Tudod mit,kedves hozzászóló?Örüljön,hogy él.
2024. jan. 10. 10:04
 77/78 anonim ***** válasza:
Elváltatok. Engedd el a témát, és a régi sérelmeket. Ne pazarolj rá több időt, nem éri meg!
2024. jan. 10. 10:11
 78/78 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára foglalkoztam ezzel a témával,mert hiába telt el sok év,mégis felzaklatott ahogy erről írtam.Többet nem reagálok semmire.Te pedig gondolkozz el,kedves hozzászóló,hogy ha nem ismersz valakit,akkor ne feltételezz róla rosszat.Mert te szerinted volt oka hogy utáljon.Hát nem volt(igazi oka nem)Nekem viszont annál inkább.Már a fiam is tudja ki ő.Pedig tőlem egy rossz szót sem hallott.
2024. jan. 10. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!