Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok, titeket zavarna, ha...

Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha zavarnám őket, viszont téli szünet van, így szeretnék több időt tölteni a barátommal.
2024. jan. 2. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
83%
Annak idején a lánytesómhoz vasárnap mindig átjött a palija, és déltől estig ott volt nálunk. Ez csak heti egy nap, de a szüleimet is zavarta, meg engem is. Hét közben sokat találkoztak máshol, vmiért ez a vasárnap lett a fixen hozzánk átjárós nap. Ment ez így sokáig, és főleg télen volt rossz, mikor kb semmit se tudtunk csinálni, csak a srácot kerülgetni. Nem volt amúgy se bunkó, se semmi ilyesmi, de azért hogy folyton ott volt, nagyon kényelmetlen volt. Főleg apát akasztotta ki, de anya se volt odáig tőle, én se, mert hajat akartam mosni mondjuk, de meg kellett várni, míg hazamegy, mert nem lehetett befoglalni a fürdőt annyi időre.
2024. jan. 2. 21:19
 22/78 A kérdező kommentje:
#20 Végre, köszönöm. Egyébként nagyon jól ki jövünk és a barátom se mondta, hogy szídnának.
2024. jan. 2. 21:20
 23/78 anonim ***** válasza:
60%
Anyós? Leendő anyós? De te csak a mostani/épp aktuális csaja vagy, akit éppen kefélget a srác. Minden 2. nap zavarna.
2024. jan. 2. 21:34
 24/78 anonim ***** válasza:
68%
Menjen a fiú is hozzád aztán boldogitsaok a te anyadekat. Mondjuk minden második alkalommal ha megy akkor heti egy max két napot labatlankodsz.
2024. jan. 2. 21:38
 25/78 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok anyós (bár látom, a pasid anyja sem az). Ha kétnaponta 1-2 órára jönne, az nem zavarna, de ha ott töltené minden második délutánt, az zavarna. Bár az jobban zavarna, ha egy ilyen műveletlen, buta barátnője lenne, aki 19 évesen helyesen írni, fogalmazni sem tudna.

De kérdező, ha már annyit lábatlankodsz a pasidnál és az anyját anyósnak, magadat pedig menynek nevezed, akkor kérdezd meg udvariasan "anyósodat", hogy zavarja-e, hogy ilyen sokat vagy náluk. Vagy kérdezd meg a pasidat, hogy zavarod-e a szüleit. Ne abból indulj ki, hogy másokat zavarna-e egy ilyen helyzet, mindenki más.

2024. jan. 2. 21:39
 26/78 anonim ***** válasza:
29%

Eszem meg áll, milyen buta, rosszindulatú válaszolók vannak. Tuti itt élik ki nyomorult èletüket.

Mekem fiam van, igaz még nincs barátnője. Ezért csak elképzelni tudom a szitut. Nyilván minden ember más, de ha nem egész délutánokról van szó, csak 1-2-3 óráról, azt ki lehet bírni. Tök kedves tőled, hogy foglalkoztat, hogy mit gondolnak rólad a pasid szülei. Szerintem, ha kedvesen megkérdezed, hogy nem -e zavarod őket, tuti plusz pontnak veszik😊

2024. jan. 2. 21:49
 27/78 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem mindegy hogy 50 m2 lakás vagy kétszintes ház. Utóbbi esetben kutyát se érdekelné.
2024. jan. 2. 21:57
 28/78 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg a leendő anyóst. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de ha jó akkor azért ezt meg lehet kérdezni. Vagy ha őt nem akkor a leendő férjedet.:)
2024. jan. 2. 22:04
 29/78 anonim ***** válasza:
80%
Igen, zavarna, mert nem szeretek mindig idegent (értsd: nem családtagot) otthon kerülgetni.
2024. jan. 2. 22:08
 30/78 anonim ***** válasza:
85%
Ha beteg lenne a fiam és a barátnője 2 naponta rövid időre meglátogatná, az normális. Ha annyira nem beteg, hogy több órán át a barátnőjével foglalkozzon, akkor tisztáznám, hogy miről is van szó. Csak úgy 2 naponta ne járjon ide senki, ha meg beteg, akkor legyen vele fél órát és aztán hagyja pihenni.
2024. jan. 2. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!