Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?
Miből gondolod hogy valaha az apósod meg az anyósod lesz a mostani barátod szülei. Míg nem házasodtatok össze nincs se anyósod se apósod.
Tanulók vagytok...Hány évesek vagytok? 16?
#12 ha nem csak az észt jönnél ide osztani, hanem olvasni is már tudnád, hogy 19 vagyok és úgy gondolom, hogy így lesz.
Egy normális kérdést fel tettem én csak a válaszokat várom attól aki tud normális lenni:)
Engem nem zavarna. De mikor én voltam 18 éves és sokat voltunk pároméknál akkor megkérdeztem, hogy nem e zavarok 🙂
A válasz az volt, hogy nem, szívesen lát és érezzem otthon magam.
Nem értem minek kell ekkora fszkalapnak lenni a kérdezővel, aki feltett egy tök normális kérdést. Miért, tán le kéne szrnia a barátját amikor beteg? Hacsak nem 40 fokos láza van hanem egy kis megfázás, attól átmehet, ha az egészségi állapota úgy ítéli meg.
Akik azt írják nem kéne állandóan a nyakán lógni, azok fiatalkorukban az akkori párjukkal havonta 1x találkoztak vagy netán nem volt senkijük és ezt a régi sérelmet akarják kivetíteni a kérdezőre?
A válaszom a kérdésre meg annyi, hogyha alapjáraton nem utálkoztok egymás felett és a barátodtól sem hallottad még vissza hogy az anyja szidna téged mikor nem vagy ott és ha ottvagy nemcsak annyit teszel hogy megeszel minden kaját a hűtőből és rendetlenséget csinálsz a házban, hanem rendesen el tudtok lenni, akkor nem zavarna. Manapság rengeteg a depressziós, összetört szívű tinédzser, akinek nincsen párja, ha nektek összejött, jó hatással vagytok egymásra és egyikőtök sem néz félre, hűségesek vagytok egymáshoz, akkor engem nem zavarna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!