Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok, titeket zavarna, ha...

Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha zavarnám őket, viszont téli szünet van, így szeretnék több időt tölteni a barátommal.
2024. jan. 2. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kérdezd meg a párod szüleit illetve a párodat. Nyilván attól is függ, mekkora a lakás, kell-e titeket kerülgetni, meg, hogy mennyire kedvelitek egymást “anyóssal”. Ha kicsi a lakás és nincs különösebben jó kapcsolatok, akkor szerintem menjetek programozni a barátoddal.
2024. jan. 3. 14:02
 52/78 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem zavarna, pedig nálam antiszociálisabb ember kerülőt ritkán látni. Nekem fiam van és még nagyon nem abban a korban van, hogy bárkit is hazahozzon, de megfogom engedni neki. Ha lesz egy stabil rendes párkapcsolata jöjjön nyugodtan.

Tudom, hogy mielőtt összeköltöztem a barátommal milyen volt mikor egyikünknél se tudtunk lenni vagy szökőévente egyszer.

Nem szeretném, ha neki ezen végig kellene mennie.

2024. jan. 3. 14:20
 53/78 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi, de ha még nem történt semmi, ne hívd már így a párod anyját, h anyós, mert ultragáz. Nem az anyósod, hanem a párod anyja. Ha meg beteg ne latogasd mert te is beteg leszel. És igen zavarna, mert 2 naponta sokk.... Látogassa egy heten 1x vgy 2x....de ne az legyen, h minden második nap.
2024. jan. 3. 14:42
 54/78 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk azt nem mondtad, hogy egész nap ott vagy, vagy 1-2 órára ugrasz át. Utóbbival semmi baj, természetes, de hogy valaki a minden második délutánt ott töltse, az kizárt.
2024. jan. 4. 09:59
 55/78 anonim ***** válasza:
88%
Én szinte minden nap ott vagyok náluk, bár én is és barátom is dolgozunk plusz én estin csinálom az érettségit... Nem költöztünk még össze, 5 éve vagyunk együtt és szinte mindig ott vagyok. Én megkérdeztem és nem zavarom őket. Mondtam ha sok vagyok akkor szóljanak és nem jövök, nincs ebből sértődés.
2024. jan. 4. 19:04
 56/78 anonim ***** válasza:
66%

Elképesztő, hogy mennyien írták azt, hogy "nem kerülgetek egy idegent".

2 éve együtt vannak,az mar nekem családtag, de legalábbis próbálnék úgy tekinteni rá,barhogy is alakul még. Ha a fiamat a másik család szeretettel fogadja, befogadja, elfogadja, az a minimum, hogy én sem vagyok pokróc egyik barátnőjével sem.

2024. jan. 5. 03:05
 57/78 anonim ***** válasza:
87%
Ha szeretném a lányt, szimpatikus lenne, szerény, kedves, akkor tőlem jöhetne, amikor akar, mert akkor nem zavarna a jelenléte.
2024. jan. 6. 16:01
 58/78 anonim ***** válasza:
86%
Akik azt írták,hogy az ő nyugalmukat aztán ne zavarja senki,vajon ők annak idején hogy találkoztak a barátjukkal,barátnőjükkel ? Mentek a parkba,csöveztek valahol, beszélgettek kicsit,aztán ,ha úgy tartotta kedvük dugtak egyet egy padon??? Netalán a discóban,nyilvános wcben?? Mondjuk lehet,hogy szolidan beszélgettek a könyvtárban,nehogy megzavarják szegény szülőket.Jó Isten gyere le... :D
2024. jan. 6. 17:35
 59/78 anonim ***** válasza:
54%

Hat en biztos nem orulnek neki. A baratod szuleinek te kvazi idegen vagy es kenyelmetlen lehet nekik ha gyakran ott vagy naluk.

En es a felesegem sem orulnenk ha a gyerekunk parjat kellene kerulgetni a hazban, bar o meg kicsi, szoval ez meg odebb van hogy neki parja legyen.

A fiu hozzad nem mehet?

2024. jan. 8. 00:50
 60/78 anonim ***** válasza:
54%

58-as, én pl suliidő után heti max 2x, együtt tanultunk, aztán mentem szépen haza, nem hédereltem ott. ;).

Pfám nem lett volna másnál aludni - a barátoméknál, mert ők nem családtagok, hanem a barátom szülei, és van SAJÁT életük, saját bioritmus, szokások, stb. ÉRtelmes ember ezt már kamaszként is felfogja.

Csak ugye a mai generáció nagyrészének alap naponta beseggelni más otthonába órákon keresztül, meg 16 évesen ottalvósdit játszani.

Nem kell a parkban dugni, de nem kell minden másnap ott kotlani egy másik családnál.

2024. jan. 8. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!