Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?
Engem nem zavarna, pedig nálam antiszociálisabb ember kerülőt ritkán látni. Nekem fiam van és még nagyon nem abban a korban van, hogy bárkit is hazahozzon, de megfogom engedni neki. Ha lesz egy stabil rendes párkapcsolata jöjjön nyugodtan.
Tudom, hogy mielőtt összeköltöztem a barátommal milyen volt mikor egyikünknél se tudtunk lenni vagy szökőévente egyszer.
Nem szeretném, ha neki ezen végig kellene mennie.
Elképesztő, hogy mennyien írták azt, hogy "nem kerülgetek egy idegent".
2 éve együtt vannak,az mar nekem családtag, de legalábbis próbálnék úgy tekinteni rá,barhogy is alakul még. Ha a fiamat a másik család szeretettel fogadja, befogadja, elfogadja, az a minimum, hogy én sem vagyok pokróc egyik barátnőjével sem.
Hat en biztos nem orulnek neki. A baratod szuleinek te kvazi idegen vagy es kenyelmetlen lehet nekik ha gyakran ott vagy naluk.
En es a felesegem sem orulnenk ha a gyerekunk parjat kellene kerulgetni a hazban, bar o meg kicsi, szoval ez meg odebb van hogy neki parja legyen.
A fiu hozzad nem mehet?
58-as, én pl suliidő után heti max 2x, együtt tanultunk, aztán mentem szépen haza, nem hédereltem ott. ;).
Pfám nem lett volna másnál aludni - a barátoméknál, mert ők nem családtagok, hanem a barátom szülei, és van SAJÁT életük, saját bioritmus, szokások, stb. ÉRtelmes ember ezt már kamaszként is felfogja.
Csak ugye a mai generáció nagyrészének alap naponta beseggelni más otthonába órákon keresztül, meg 16 évesen ottalvósdit játszani.
Nem kell a parkban dugni, de nem kell minden másnap ott kotlani egy másik családnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!