Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna
fel hozzátok, a fiadhoz?
Volt egy exem, aki azt mondta, hogy engem csíp az anyukája, hogy békén hagy minket, mert az előző barátnőjével nem engedte kettesben lenni a konyhában se, beült közéjük keresztrejtvényt fejteni, vagy nekiállt port törölni, hogy érezze a kiscsaj, hogy útban van, és menjen haza. 😂
2024. jan. 2. 22:24
Nem akarnék kerülgetni senkit sem, főleg meg nem hétvégén amikor szabadnapos vagyok, és végre kipihenhetem a heti fáradalmat.Jöhet a fiam barátnője hétköznap 1-2 órára.Ennyi
2024. jan. 2. 22:28
Ez a kérdés nagyon jól szemlélteti ,hogy a felnőtt csajokat miért zavarja ,ha egy srác "mamahoteles" ,ahogy a párkapcsolat témakörben írni szokták.
2024. jan. 2. 23:06
Nem tudom amikor én voltam ennyi idős minket a szülők nem sokat láttak. Mindig elvonultunk vagy az ő vagy az én szobámba, így nem kellett minket kerülgetni. Nem a szülőkkel ültünk a szobába. Akik nem szeretnek mást kerülgetni ott a fiatalok elfoglalják a házat? Nem kettesben vannak a szobájukban?
Kérdező, te ne a kioktatókra hallgass hanem beszélj a barátoddal, ő tudja mi a szitu igazán. Amúgy normális szülő normálisan fogadja a barátnőt.
Azt a válaszolót akit meg zavart a nővére pasija vasárnaponta, ti valami lyukban éltetek? Nem lehetett hajat mosni ha ott volt? El gondolni nem tudom, hogy függ össze a kettő. A fürdőben ültek a nővéredék?
2024. jan. 2. 23:54
Ez minden családban más és más hogy kinek mennyi látogatás az ideális.
2024. jan. 3. 00:43
33, na igen, elképedem a válaszokon, különösen ahol már a heti egy is idegesíti a családot. Micsoda remek kapcsolatot lehet kialakítani így, utána csodálkoznak, ha rá van csapva a kedved anyós orrára az ajtó később és nem szívesen látott egy unoka mellett. Ugye amilyen az adjonisten...
2024. jan. 3. 01:25
Igen, nagyon zavarna, ha q fiam barátnője kétnaponta ott lebzselne nálunk
2024. jan. 3. 07:00
Mindenki csak saját magával foglalkozik,hogy az ő kis megszokott életét ne zavarja meg senki,nehogy véletlenül alkalmazkodni kelljen máshoz. Nekem 3 gyerekem van,és nem bánom,ha jönnek a barátok,barátnők,hiszen ez természetes dolog,illetve annak kellene lennie.Én is szeretem a nyugalmat,de szeretem a gyerekeimet is. Inkább örülni kellene,hogy nem csavarognak,hanem jó és biztonságos helyen vannak.Nekik az a fontos,hogy együtt legyenek ,leszarják,hogy anyuka-apuka mit csinál..
2024. jan. 3. 07:56
Anya vagyok, igaz, lányom van, de nem szeretném, ha kétnaponta jönne a sráca. Nekem is van életem, munka után az ember nem arra vágyik, hogy lesegessen, kerülgessen félidegen embereket a házában. Heti egyszer oké, nem vagyok én senkinek, semminek az elrontója, de ami sok az sok.
2024. jan. 3. 08:04
39
De mit kell lesegetni rajta?
Ha bemennek a szobájukba az téged miért zavar?
Jobb ha egy bokorban akcióznak egyet ? Ahová bárki beszállhat?
Lányod van ember, nem jobb ha otthon van a pasijával mint ki tudja hol?
Fel nem foghatom ezt a nézőpontot.
Szerintem akit zavarnak ezek a dolgok, ők biztos 20 négyzetméteres lyukban élnek. Egy 100 négyzetméteres házban nem hiszem hogy kerülgetni kell egymást.
2024. jan. 3. 08:43
További kérdések: