Anyósok, titeket zavarna, ha a menyetek 2 naponta járna fel hozzátok, a fiadhoz?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha zavarnám őket, viszont téli szünet van, így szeretnék több időt tölteni a barátommal.2024. jan. 2. 20:36
1/78 A kérdező kommentje:
19/L
2024. jan. 2. 20:36
2/78 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha a fiam velem élne és nem a feleségével.
3/78 anonim válasza:
Miért foglalkoztat ez téged, mikor se meny nem vagy, se anyósod nincs?!
4/78 A kérdező kommentje:
Még tanulók vagyunk nem vagyunk összeházasodva.
2024. jan. 2. 20:40
5/78 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki érti a kérdést akkor úgy írom ki a "leendő" (meny, anyós)
2024. jan. 2. 20:41
6/78 anonim válasza:
Na jó, ezt nem értem. Most akkor barátod vagy a férjed? Előbbi esetben nem az anyósod.
7/78 anonim válasza:
Még kisebbek a gyerekeim, de szerintem zavarna. Otthon,munka után én is szeretnék kényelmesebben lenni, nem a fiam aktuális barátnőjét kerülgetni. Alkalmazkodni kell mindenkinek, a gyereknek és a szülőknek is.
8/78 A kérdező kommentje:
A barátom. 2 éve vagyunk együtt, de majd tervezzük, hogy össze házasodunk ezért is bátorkodtam "anyóst, menyt" írni. Még külön élünk, tanulók vagyunk.
2024. jan. 2. 20:45
9/78 A kérdező kommentje:
#7 Megértem, viszont beteg lett ezért szeretném meglátogatni ismét.
2024. jan. 2. 20:47
10/78 anonim válasza:
Leendő 😅 Jó, hát végül is a lottó ötösre is van esély.
Igen, zavarna, ha ott unalmaskodna minden nap az aktuális kis maca, aki "leendőbelinek" képzeli magát és az anyósának tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!