Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most fogunk összeházasodni a...

Most fogunk összeházasodni a vőlegényemmel, utána pedig lakást venni. Nektek is rosszul esne ez a dolog?

Figyelt kérdés

Az én családom nem tud segíteni a lakásvásárlásba anyagilag, maximum egy csekély összeggel. A párom szülei adnak 10 milliót, de bele akarják írni a házassági szerződésbe, hogy a lakás tulajdona nem 50-50, hanem ennek megfelelően arányos.

Nekem nagyon rosszul esik ez, és emiatt nem akarom elfogadni a pénzt ha nem szívesen adják. Nem értem miért feltételezik hogy le akarom nyúlni a pénzt.

A párom azt mondja ő megérti az álláspontjukat, mert ez a pénz nagyrészt az ő megtakarításuk, meg örökségből van, és nem értem miért nem áll mellettem.

2023. febr. 1. 12:28
 241/243 anonim ***** válasza:
11:20as vagyok.Az minden elmond,hogy bele akarják írni,hogy nem 50-50 a lakás tulajdona.Tehat nem tekint téged családtagnak,párod egyenlő partnerének.Akkor majd ha lesz unoka a látogatási arány lehet mondjuk 70:30,az anyukadék javára.
2024. febr. 9. 11:29
 242/243 anonim ***** válasza:
11:08...Csakhogy a házassági szerződést nem az anyóséknak kell akarni,hanem a fiatal párnak.Az már rég rossz,hogy így dirigálnak.Én menekülnék ilyen családtól.Azt hiszik feletted állnak.
2024. febr. 9. 11:38
 243/243 anonim ***** válasza:

A kérdés több, mint 1 éves. Mindenkinek volt ideje/alkalma levezetni a frusztrációját: jobb, mint a pszichológus és olcsóbb is...

Kérdező! Mi lett végül? Hogy oldódott meg a helyzet?

2024. febr. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!