Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?
Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.
Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.
Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.
Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.
Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.
Jobb lett volna ha hallgatok?
Én Fidesz párti vagyok apósomék kommunisták. Ki nem állhatom, hogy fennhangon politizálnak mikor náluk vagyok holott tudják mi a nézetem. Itt nem az zavar, hogy melyik oldalon állnak, hanem, hogy nem bírják ki amíg kilépek az ajtón. Komolyan havonta ha 1 órát vagyok ott, legalább addig bírják ki politika nélkül. Felőlem arra szavaznak akire akarnak és annyit utálhatják a Fideszt amennyire akarják, csak azt az 1 órát bírják ki, főleg mert direkt csinálják. Várják hogy mit reagálok.
Kérdésedre a válasz hogy én csak azért sem megyek bele,lezárom mindig azzal hogy nálunk családi eseményen nem illik politizálni( ami amúgy igaz) és egyből feldobok egy másik témát. Legközelebb te is tegyél így.
Ami a férjed illeti, igazán állhatott volna a te oldaladra.
Én is el szoktam mondani a véleményem,igaz anyós nem szól vissza,csak kummog. Ő is kormánypárti és most hogy nem annyira jött be a politika neki,sír rí. Mi meg megmondtuk neki a véleményünket a férjemmel.
Nem voltál hülye,ha nem értesz valamivel egyet az rendben van. Az hogy ezt más hogy kezeli megint más dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!