Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?
Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.
Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.
Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.
Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.
Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.
Jobb lett volna ha hallgatok?
Hülyékkel nem vitázok, ez alap. Minek?
Aki kormánypárti az vagy vak, vagy megtévesztett, vagy rokon. Vitatkozik velük a franc.
Ha szerintük oké az, ami megy, felőlem. Sajnálom, amiért ennyire buták és nem látják a valóságot.
Nem. Ezt már tisztáztuk hogy nem ugyan az a kérdező vok.
De amég ott a csajt mindenki leszúrta hogy "idomítani akarja a pasit, és nehogy már ne lehessen megmondani a véleményét stb"
Addig nekem szinte mindenki azt írta hogy be kellett volna fognom.
Nagyon hasonló szituban nagyjából ugyan azok a válaszolók (hiszen a 2 kérdés nem nagy időeltéréssel lett felrakva) itt azt írják h ne vitázzak, ott azt hogy hagyni kell hogy a pasi elmondja a véleményét.
Kicsit kettős mércének érzem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!