Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Családi vacsi vitába torkolott...

Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?

Figyelt kérdés

Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.

Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.

Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.

Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.

Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.

Jobb lett volna ha hallgatok?

2022. okt. 13. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is állandó jelleggel megy politikai "megbeszélés", de ők a Fideszt szidják. Néha már unalmas, mert engem nem érdekel, mivel független vagyok. Eddig én még szavazni se voltam, mivel szinte mindig dolgoztam, szavazás miatt meg nem akartam fizetettlen szabit kivenni. 23 éves vagyok.
2022. okt. 13. 20:54
 52/65 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ha a férjem ennyire a szülei pártját fogná, elgondolkodnék, hogy vajon nem - e választottam szarul... Mert tök mindegy, mikor ordítozik veled, ahelyett, hogy a szüleit kérné meg kulturáltan, hogy ne politizáljanak az asztalnál, mert nem vagytok cellulitisz-pártiak, az egy qrva rossz ómen. És tök mindegy hogy 1 éves, 10 éves, 20 éves vagy akárhány éves házasok vagytok.
2022. okt. 13. 21:01
 53/65 anonim ***** válasza:
86%
Utolsóval értek egyet. Én felrugtam volna hogy ha rám mer így szólni. Egyébként legközelebb ne menj bele, akármennyire is nehéz, szard le.
2022. okt. 13. 21:03
 54/65 anonim ***** válasza:
96%

Hülyékkel nem vitázok, ez alap. Minek?

Aki kormánypárti az vagy vak, vagy megtévesztett, vagy rokon. Vitatkozik velük a franc.

Ha szerintük oké az, ami megy, felőlem. Sajnálom, amiért ennyire buták és nem látják a valóságot.

2022. okt. 14. 07:49
 55/65 anonim ***** válasza:
19%
Ja, ez ugyanaz a kérdező, csak újat kellett kiírnia, hogy simogassák az egóját.
2022. okt. 14. 07:51
 56/65 A kérdező kommentje:

Nem. Ezt már tisztáztuk hogy nem ugyan az a kérdező vok.

De amég ott a csajt mindenki leszúrta hogy "idomítani akarja a pasit, és nehogy már ne lehessen megmondani a véleményét stb"

Addig nekem szinte mindenki azt írta hogy be kellett volna fognom.

Nagyon hasonló szituban nagyjából ugyan azok a válaszolók (hiszen a 2 kérdés nem nagy időeltéréssel lett felrakva) itt azt írják h ne vitázzak, ott azt hogy hagyni kell hogy a pasi elmondja a véleményét.

Kicsit kettős mércének érzem!

2022. okt. 14. 09:44
 57/65 anonim ***** válasza:
93%
Hát írták már az okot. Itt neked kérdezőként sosem lesz igazad, bármit kérdezel lehordanak. Ilyen a gyakori.
2022. okt. 14. 10:57
 58/65 anonim ***** válasza:
82%
Tudhatnád, hogy aki még mindig kormánypárti, azzal nincs értelme leállni vitázni, mert annyira nem is tudom mi. Szóval igen, a férjed jogosan csitított le, mert ilyen helyzetben csak te tudod felfüggeszteni a vitát, ha elengeded a hülyeséget
2022. okt. 14. 12:40
 59/65 anonim ***** válasza:
87%
Terített asztalnál nem beszélünk politikáról, pénzről és másokról.
2022. okt. 14. 13:23
 60/65 Darius- ***** válasza:
100%
Azt kellett volna mondani, hogy: Ha nem lesz vége, akkor én felallok az asztaltol és kimegyek. Asztalnal evés kozben nem elonyos feszult témakrol beszélgetni, mint a politika.
2022. okt. 14. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!