Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?
Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.
Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.
Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.
Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.
Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.
Jobb lett volna ha hallgatok?
Mert mikor rád szólt kedvesen csesztél rá hallgatni elsőre.
Amúgy ilyenkor kellenek pót témák. Receptek, hobbik, barátok, nyaralás.
Én nem êrtem, mi értelme leállni politikáról vitázni anyósékkal. Pláne ha fideszesek, azoknak mondhatsz bármit, úgyis agymosottak.
A férjedtől sem volt korrekt, hogy csak neked szólt, de te is hülye vagy, hogy belemész ilyen meddő vitákba.
😅 olvastam a kérdést. Nem, nem volt "testi sértés".
De ahogy ott a kommenteket néztem, az hogy a pasi ordít tök oké, csak az nem ha jelzik neki hogy ne menjen bele a vitábá.
A kérdező leírta, hogy olvasta (bár én nem!) nem is látom, hogy onnan jutott eszébe a saját sztorija. Évek alatt sokszor belefutottam átvágásba, de itt már az elején leírta, hogy igen, onnan inspirálta a saját kérdése. Mi ezzel a baj?
11. vagyok. Én is évekkel ezelőtti témát hoztam fel válaszul.
Elhiszem, hogy rohadt szkeptikusok vagyunk már a sok trollal kapcsolatban, de ezt nem látom annak. Valaki belinkelné, milyen kaparászós téma? Próbálom keresni, nem találom.
28.
Tegnap a paliját kaparta a nő, hogy fogja be a száját hasonló szituba. A családi kapcsolatokban keresd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!