Anyósom miért osztja nekem állandóan az észt,hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie? Meg azt,hogy túl merev vagyok? Karácsonykor Ő a teraszról figyelte, hogy milyen sor mintában van felrakva a kerítésre az égő. Mi köze hozzá?
Az anyósodat szólod le, de leírásod alapján te meg betegesen rendmániás, precíz vagy. Ez sem jobb.
A te menyed lehet, hogy 30 év mulva arról ír ki kérdest, miért vágja anyósom a pofákat, meg szólogat be arra, hogy rendetlenség van nálunk, csak mert én nem váron úgy kiglancolva a lakást, mint ő és a ferjem is unja anyja rendmániáját.
5
Akkor olyan pasit kellett volna keresni, aki alapból hasonló.
Párodnak elég átmenni a szülőkhöz, máris lehullik róla a "nevelésed", mert ő olyan alapból és oda fog majd visszaesni, ha már bejön a megszokás és már nem akar neked imponálni.
Véletlen anyósnak nem tartottál te ilyen prédikációt, hogy a fiát kivakartad a mocsokból? Én se nagyon néznélek jó szemmel ilyen esetben, akármennyire "igazad van".
Egyszerűen nem jól választottál párt, ha ennyi ellentét van köztetek. Te nagyon lenézed anyósodat, gondolom a fiát is ugyan úgy. Te vagy a miss tökély, aki elhozza a megváltást a családra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!