Anyósom miért osztja nekem állandóan az észt,hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie? Meg azt,hogy túl merev vagyok? Karácsonykor Ő a teraszról figyelte, hogy milyen sor mintában van felrakva a kerítésre az égő. Mi köze hozzá?
Elég gusztustalannak hangzik az anyósod, de te egy cseppet se vagy szimpatikusabb.
Nagyon tisztelheted a férjedet is, ha úgy beszélsz róla, mint valami dagonyás kandisznóról.
Azért, mert már korosabb, megvannak a maga szokásai, ahogy neked is megvannak a saját eszméid.
A kérdés az, hogy ha ennyire nagyon a különbségek a két család között, akkor érdemes-e közös jövőben gondolkodni?
Kérdező én megértelek!
Nálunk a macskaszar szintén befigyelt, bagószag, putri igénytelenség, amit én próbáltam rendben tartani, amíg otthon éltem
Teljesen másképp élek, tisztaság, jóillat stb. anyám szerint én bebeszélem magamnak a macskaszar szagot, bagóbűzt stb., hazudozom és lenézem.
Velem sem törődött soha és szerinte a gyerekeimmel törődést is túlzásba viszem.
54 évesvagyok, én már leszarom és kerülöm.
Ti nyilván a két véglet vagytok anyósoddal. Ő az "igénytelen" te meg a baromi "pedáns".
Valahol a kettő között lenne a normális (szerintem).
De az, ahogy a párodról beszélsz, számomra iszonyúan ellenszenves. "Kivakartad a mocsokból", meg "kezd hozzád idomulni"...Most ő a szerelmed, vagy egy idomítani való kutya?
És igenis kényszeres vagy, mert a párodat is úgy akarod formálni, ahogy neked megfelel.
Szerettél te már bárkit is önmagáért, vagy mindenkit "gyúrni" akarsz a saját képedre? Amúgy egyszer elege lesz belőled (jogosan) és ott hagy a pitsába. Amit mondjuk meg is érdemelnél.
Mik azok az elvetemültségek, amiket a párod otthonról tanult, és neked akarja csinálni? A macskát bevinni a házba s beszarattatni az ágy alá vagy mit? Kb ennyi amit meséltél, hogy anyósod milyen.
De csak úgy megemlítem, macska a házba nem szarik be. Kikérezik, ha kinti macska. Csak akkor fog beszarni, ha senki nem engedi ki.
"nem bírja a szemem elnézni,ha valami nem szimmetrikus"
OCD, súlyosságától, fajtájától függően pszichológus vagy pszichiáter kezeli.
Nyilván egy normális palit nem bírtál fogni magadnak, mert az kibszna az első lendülettel, mikor “idomítani” próbálod.
Helyette összeálltál egy igénytelennel, mert az igénytelen az elmebeteg hárpia nőjére is.
Magadnak főzted, edd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!