Anyósom miért osztja nekem állandóan az észt,hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie? Meg azt,hogy túl merev vagyok? Karácsonykor Ő a teraszról figyelte, hogy milyen sor mintában van felrakva a kerítésre az égő. Mi köze hozzá?
#10es vagyok, veletlen elkuldtem. Bocsánat.
Na szóval!
Én is szeretem a rendet és a tisztaságot méginkább. Ezért olyan párom van, aki szintén így vélekedik. Én egy retek matyival nem értem volna be, mint te. Inkább egyedül lennék, mint anyós elcseszett fiát korrigálni életem végéig. Ha meg a párod nem olyan rossz, akkor fogadd el. Igaza van, hogy mindig nem kell patika legyen a lakásban, és túlzásokba se kell esni, hogy aztán majd panaszkodnak, hogy jaaaajjj nekem milyen nehéz plusz mennyi dolgom vaaan.
Szép egy házasság lehet az is, ahol a másik háta mögött vadidegenekkel ossza meg, hogy "kivakarta a mocsokból".
Eddig olvastam a kérdést amúgy, köszönöm, de megvan a véleményem a kérdezőről.
Bocs Kérdező, de a kérdésed alapján némi OCD azért befigyel nálad, ha ennyire rá vagy pörögve arra, hogy minden precízen, szimmetrikusan stb. legyen elrendezve állandóan.
OK, ne legyen kosz, de azért túlzónak érzem azt, hogy csak az lehet jó, amit te csinálsz - amit anyós, az meg mindig rossz.
Szerintem te alapból rühelled az anyósodat, bármit mondana vagy csinálna az az asszony, neked nem tetszene.
#15 xdd s tényleg🤣🤣 Phyllis meg ott a nyakán.
Csak az a baj ez wishrol rendelt. 🥹
Nem gond a precizség, ha szereted a rrndet, a szépet. Én csak azt nem értem, ha ilyen baromi ígényes vagy, hogy álltál egyáltalán szóba egy olyannal, akit ki kellett vakarni a retekből? Aki hozzád kellett hogy idomuljon? Mi ő, egy kutya, akit idomítani kell? Nekem nem áll össze a kép.
Anyóssal meg mit foglalkozol, mit mond, gondol?
Nem az a gond, hogy nem szereted a macskasz*rt. De ezt írtad:
"nem bírja a szemem elnézni,ha valami nem szimmetrikus,vagy rendetlenség van".
Ez a nemnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!