Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Családi vacsi vitába torkolott...

Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?

Figyelt kérdés

Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.

Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.

Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.

Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.

Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.

Jobb lett volna ha hallgatok?

2022. okt. 13. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
2022. okt. 13. 13:05
 32/65 A kérdező kommentje:
A szitu hasonló, bár ott volt finom, és kevésbé finom jelzés is. De a mások előtti "megalázás" stimmel
2022. okt. 13. 13:06
 33/65 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rossz kategória. Csak egy újabb fidesz ellenes és szidjuk az anyóst 2 az 1 ben kérdés.
2022. okt. 13. 13:13
 34/65 anonim ***** válasza:
86%
Köszi a linket. Az írásmód se stimmel. No mindegy, vállalom, hogy ez a kérdező nem az a kérdező. Kibírom a "nem egyetértést". :)
2022. okt. 13. 13:15
 35/65 anonim ***** válasza:
87%
Férjed a szüleitől tart, tőled nem. Otthon lakó gyerekként lehetett véleménye? Vagy csend, különben apuék kiabálnak?
2022. okt. 13. 13:20
 36/65 A kérdező kommentje:

33! Nem is anyósról volt szó 😅

Az meg igazából lényegtelen is hogy miből alakult ki a szóváltás.

A kérdésem arra irányul hogy a férjem jogosan szólt e meg, majd veszekedett utána velem, vagy először jeleznie kellett volna h hagyjam a dolgot (kaparászással) Vagy nekem mint vendégnek csendben kellett volba maradnom, ha nem is értek egyet velük.

2022. okt. 13. 13:24
 37/65 anonim ***** válasza:
87%
Mégis mit vársz egy TV-ből informálódó korosztálytól? Esélytelen.
2022. okt. 13. 13:24
 38/65 A kérdező kommentje:

Az apja sem az a mindenen kiabálok típus. Általában nem ordított vele ha nem egyezett a véleményük.

Mondjuk nem is akarom hogy tartson tőlem, de én sem akarok eljutni addig hogy tartsak tőle!

2022. okt. 13. 13:27
 39/65 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ezt beszéld meg vele amit a harmadik mondatodban írtál. Ha amúgy nem sűrűn ilyen, akkor ne vedd a szívedre, ez egy ilyen nap volt.
2022. okt. 13. 13:36
 40/65 A kérdező kommentje:

Igen. Tényleg már mind a ketten úgy érkeztünk meg h felvoltunk spanolva (közös a munkáltatónk)

Aztán lehet hogy így jött ki a napközbeni feszkó

2022. okt. 13. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!