Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Családi vacsi vitába torkolott...

Családi vacsi vitába torkolott. Tényleg én voltam a hül.e?

Figyelt kérdés

Anyósék meghívtak vacsira. A vacsora közben (mint mindig)a politikára került a szó. Anyósék nagy kormánypártiak, én pedig nem.

Addig, addig mondták a magukét, még csak kihozták belőlem hogy beszáljak a beszélgetésbe. Nyilván én teljesen más nézőpontokat adtam elő, ami nekik annyira nem tetszett hogy már a férjem látta hogy ebből vita lesz, így közbevágott hogy mostmár fejezzem be.

Nem emeltem fel a hangomat, teljesen normálisan mondtam el hogy miben nem értek egyet. Após már emeltebb hangon kezdte el a magyarázkodást, mikor a férjem szólt. RÁM, felém fordulva mondta.

Otthon meg szinte kiabált hogy minek megyek bele ebbe, ha úgy is tudom hogy vita lesz. Én csak kötözködni akartam a szüleivel.

Inkább csendben végig kellett volna hallgatnom a dolgokat.

Jobb lett volna ha hallgatok?

2022. okt. 13. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
55%
Következő ilyen kérdés az lesz, hogy jól tettem-e, hogy reggelizés közben megkapartam anyósomat?
2022. okt. 13. 13:48
 42/65 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem annyiban nem jogos a férjed viselkedése, hogy az ő szülei kezdték a politizálást, nem te. Rájuk kellett volna rájuk szólni, hogy ejtsék a témát. Igen, van amikor okos felnőtt ember inkább csendben marad. De 10-ből egyszer lehet hogy ő sem bírja ki hogy szó nélkül hallgatnia kell a baromságokat. Ahol vita téma a politika, ott mindig azt kell azonnal leállítan, aki elkezdi mégis felhozni. Jelen esetben anyósékat. Legközelebb mondd te is azt, hogy nem akarsz erről a témáról beszélgetni. Ha tovább mondják, akkor fel lehet állni, ott lehet hagyni őket, mert tiszteletlenek.
2022. okt. 13. 15:22
 43/65 anonim ***** válasza:
87%
Én pont ezért mondtam el a 'tabutémákat' (politika,gyerekvállalás) a az exeimnek. Nálunk családilag nem téma a politika, néha apám felhozza részegen és általában üvöltözés lesz belőle. Mindegyik exem fel tudta fogni, hogy ilyenkor csak mosolyogva bólogatni kell, te miért nem fogtad fel? Elvakult fideszhívőkkel nem állunk le vitázni,mert semmi, de semmi értelme!
2022. okt. 13. 16:29
 44/65 anonim ***** válasza:
90%
Kár volt a témába belemenni.
2022. okt. 13. 16:29
 45/65 anonim ***** válasza:
25%
De miért csak a "fideszhívőket" kárhoztatjátok? Más pártok hívei ugyanolyan elvakultak, szemellenzősek.
2022. okt. 13. 16:36
 46/65 anonim ***** válasza:
94%

Én az ellenzékiket nem látom ilyen elvakultnak. Csomóan nem bírták pl Márki-Zayt csak beálltak mögé jobb híján. De ettől még halálra kritizálta a saját szavazótábora is. El tudom képzelni, hogy mint veszélyeztetett faj valahol eldugottan él még egy-két utolsó csepp vérig Gyurcsányista nyugdíjas néni akik mérhetőek a Vitya-fanokhoz de nem találkoztam még ilyennel, Gyurcsányt az ellenzék sem bírja, a neje is ebbe bukott bele. De pl még a Kutyákat is rengeteg kritika éri ellenzéki oldalról a korábbi szavazóiktól, amiért nem hajlandóak félreállni a nagyobb cél érdekében. Szóval igenis van egy csomó kritikusan gondolkodó ember akikben csak annyi a közös, hogy a Fideszt nem akarják.

Ha valaki viszont még mindig a Fideszre szavaz, az olyan szinten szemellenzős kell legyen, amivel már tényleg kár vitatkozni.

2022. okt. 13. 16:45
 47/65 steven95 ***** válasza:
97%
Furcsa hogy sokan hallgatásra buzdítanak. Én minimum annyival nem hagyom a kis lelküket nyugalomban: "Jól van , nem vagyok Fideszes". "Nem, nem fejtek ki semmit, de nem vagyok Fideszes, nekem ne mondjad." " Ellenzéki vagyok." " Ne nézz rám, nem a Fideszre szavaztam" :) Hulljon ki a hajuk, hogy legalább ennyire nem hagyom magam.
2022. okt. 13. 16:48
 48/65 A kérdező kommentje:

Igazából tényleg meglepett hogy a legtöbb válasz szerint be kellett volna fognom, miközben az említett ihletet adó kérdésnél, a 90% azt írta h

" nehogy már cenzúrázni akarja a pasast hogy mikor mit szabad mondania"

Kicsit ezek a kérdések/válaszok is olyanok lettek, ahol lényegében úgy is a kérdező a hibás 😅

2022. okt. 13. 19:01
 49/65 anonim ***** válasza:
89%
A GyK-n mindig a kérdező a hibás, pláne ha anyósáról van szó, hirtelen beindul az anyósvédő kommandó, akik szerint úgyis a kérdező a hibás, szegény anyós meg nem tehet semmiről. Persze az tény, hogy a kérdező sokszor kiszínezi a történetet, de mindig azért nem.
2022. okt. 13. 19:12
 50/65 anonim ***** válasza:
86%
48, leírtad a lényeget. Nőbü vagy? Ne kapirgálj és kuss! :)
2022. okt. 13. 19:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!