Az anyósom állandóan a párom exnője nevén szólít. Nem szeret az anyósom?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, már el is jegyezett, de mikor vidékre megyünk hozzájuk az "anyósom" állandóan az exnője nevén szólit. Volt hogy feljött hozzánk és az itteni rokonaiknak olyan képeket mutogatott, amin a párom és az exe voltak rajata. Persze az én jelenlétemben. Meg is emlitettem neki, h ez nekem nem épp' jó érzés, és még neki állt feljebb. Össze is vitáztunk. Azzal jött nekem, hogy mert nincs közös képe rólam és a páromról, azért mutogatta azt. Később a fiát kérdezgette, hogy kinek van igaza. Ő pedig nem állt mellém. :( Azóta csak tűrök, és mosolyogva viselem az ilyenfajta dolgait és arra várok, hogy végre megtanulja a nevem. Ti mit tennétek ilyen helyzetben??? HELP#ex #Taplo
ma 19:47
1/13 anonim válasza:
Én szakítanék. Miaz hogy nem ál melléd egy ilyen szituációban?
2/13 anonim válasza:
Nem tűrném!
Vagy álljon ki érted, és beszélgessen el az anyjával, vagy viszlát
F33
3/13 anonim válasza:
Előszöris az úgynevezett párod, vőlegényed, akármid kéne hogy helyretegye anyucit. Rejtélyes számomra, hogy miért vagy vele, ha ilyen piti szar dologban sem áll melléd. Tegyél rendet még most, mert később ez csak durvább lesz.
4/13 anonim válasza:
Szakító ok lenne nálam. Anyóst pedig nem latogatnam.
5/13 anonim válasza:
Ha Kati, szólítsd Kitti néninek, vagy Karolának. Apósom három ilyen viszonttévedés után megtanulta a nevemet. Azt hitte addig, hogy vicces.
6/13 anonim válasza:
Jövőre már ne írd, hogy 4 éve vagyunk együtt. Úgyis szakítotok, jobb azt előbb, mint később.
7/13 anonim válasza:
Pedig az 5-ös jól írja. Kezd te is más néven szólítani, majd meglátjuk meddig bírja jó pofával :)
8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a páromat elhagyni nem aktuális. Az tény, hogy nem tud kiállni az anyja ellen, mert így nőtt fel.
ma 21:08
9/13 anonim válasza:
És az anyját nem látogatni aktuális?
Amúgy az neked nem szakítóok, hogy valaki nem a neveden szólít és ő nem áll ki melletted?
10/13 anonim válasza:
Ha már ebben sem véd meg, mi lesz később? Esküvő, közös otthon, mindennapi életvitel, mindenbe bele akar és fog is szólni, mert nem lesz leállítva. Ha netán gyereketek is lesz, az meg a vég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!