Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni ha anyósom...

Mit lehet tenni ha anyósom állandóan beszólogat, hogy ha facebook miatt?

Figyelt kérdés

Pl nagyritkan kiteszek egy képet és írnak alá,arra nem reagálok mert nem érdekel.Vagy ha posztol vmi "szép "idezetet ami a velünk kapcsolatos szól érte, ha mégcsak nem is lajkoljuk és írunk hozzá.

Én nem nagyon vagyok aktív felhasználója,csak görgetek szórakozásból,meg a messengert használom. Ő meg bármi van kirak egy csomót képet , rólunk is. Beállítottam hogy ne jelenjen meg az idovonalamon ha megjelölnek egy képen,de észre vette és ezért is balhézott. Nem akarom megbantani mert ezt leszámítva nincs vele baj, és még csak 52 éves,fel kéne fognia , hogy nem mindenkinek fontos a fosbuk.

2023. márc. 20. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

"ezt leszámítva nincs vele baj"

Majd lesz.

Aki ilyeneken balhézik...

Beszélj a férjeddel, hogy igazítsa el ő az anyját.

2023. márc. 20. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Elmondod neki még párszor, ha nem fogja fel, hagyni kell hadd főljön a levében.
2023. márc. 20. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

En szóltam neki hogy ne posztoljon rólam és a gyerekekről képet, mivel én sem rakom a nyilvánosság elé a gyerekeket.

Akkor gozoltem be nagyon, mikor a férjem elküldte nekik privatba azt a képet mikor megszületett a gyerekünk és odatették rám és ezt a képet kiposztolta. Ez egy nagyon intim kép volt, nem osztanam meg a világgal. De ő leszarta, mikor jelentettem a képet még ő volt felháborodva, hogy ő csak azért posztolgat képeket mert örül az unokanak. Oké, de ne olyan képet, ahol véres vagyok, nyúzott és épp a frissen született kisfiamat rakják cicire...

2023. márc. 22. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen jogos a felháborodásod.

Normálisan is lehet posztolni, akár úgy, hogy előtte megkérdi, ezt vagy azt a képet megoszthatom-e.

2023. márc. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!