Az anyósom állandóan a párom exnője nevén szólít.
Nem szeret az anyósom?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, már el is jegyezett, de mikor vidékre megyünk hozzájuk az "anyósom" állandóan az exnője nevén szólit. Volt hogy feljött hozzánk és az itteni rokonaiknak olyan képeket mutogatott, amin a párom és az exe voltak rajata. Persze az én jelenlétemben. Meg is emlitettem neki, h ez nekem nem épp' jó érzés, és még neki állt feljebb. Össze is vitáztunk. Azzal jött nekem, hogy mert nincs közös képe rólam és a páromról, azért mutogatta azt. Később a fiát kérdezgette, hogy kinek van igaza. Ő pedig nem állt mellém. :( Azóta csak tűrök, és mosolyogva viselem az ilyenfajta dolgait és arra várok, hogy végre megtanulja a nevem. Ti mit tennétek ilyen helyzetben??? HELP
#30 gondolom a te életedben minden tökéletes, és lepkefing szagú. Van egy álom anyósod és apósod, plusz álom férjed, és tökéletes gyerekeid, akik már most barkácsolnak, és beszélnek 6 nyelven. Nem vagyok alkalmatlan az önálló döntésekre, de nem fogok emiatt a vőlegényemmel összeveszni, akit szeretek és ő is szeret. Ha nem így lenne, nem te kéne felhívd erre a figyelmem, aki nem is ismer, nem is tudja a kapcsolatom részleteit.
jan. 13. 12:38
32/37 anonim válasza:
De kérdező, nálad nem alapfeltétele a szeretetnek, hogy ha téged sérelem ér, akkor megvéd? Ha az anyja ismeretlen megtorlásától (ugyan mit tud vele tenni?) jobban fél, mint amennyire szükségesnek látja, hogy melletted kiálljon, akkor nem szeret eléggé! Akkor magát szereti, és nem vállalja, hogy konfliktusba keveredjen miattad, mert az neki kényelmetlen. Inkább hagy megalázva. Ez a szeretet?
jan. 13. 17:32
33/37 A kérdező kommentje:
#32 tudod a dolgok nem ennyire fehér-feketék. A családját is ugyan úgy szereti, mint engem. Nem szabad elvárni valakitől, hogy folyamatosan bevédjen. Mindenki oldja meg magának, én azon az elven vagyok. Nem akarom, hogy mind a kettőnknek rossz kapcsolata legyen az anyjával.
jan. 13. 17:40
34/37 anonim válasza:
Neked mindenesetre rossz a kapcsolatod vele, mert téged utál. És nem úgy néz ki, hogy van valami csoda, amivel ezt meg tudod változtatni. Vagy eltűröd, mert békességet akarsz, ezzel magadat mérgezed, vagy konfrontálódsz, magadat véded meg, ha más téged nem.
Szerintem el lehet várni, hogy megvédjen az erkölcstelenség és kisstílű gonoszság ellen, jóérzésű ember ezt nem tudja elnézni. Ha te űznél látványosan gúnyt az anyjából, azt is eltűrné, mert téged is szeret? Ha nem: hát nem egyforma a bánásmód? Ha igen: Milyen ember az ilyen?
jan. 13. 17:48
35/37 anonim válasza:
Hiába írjátok a kérdező szerint oke a pasija..ezzel csak az a baj hogy ez evek alatt sem fog változni, és baromi fárasztó lesz ebben a közegben létezni. Mindenbe bele fog ugatni anyós , a párod meg ugyanez lesz. Ha lesz gyerek főleg..
jan. 13. 21:59
36/37 anonim válasza:
Kérdező, jelenleg nem vagy abban az állapotban, hogy meglásd a valóságot.
Amint motivált leszel, szivesen segítek, mint kapcsolati dinamika elemző. Privátban is írhatsz.
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad és a tagadás fáziásában vagy.
jan. 14. 06:55
37/37 anonim válasza:
Itt nem is az anyós névkeverése a lényeg. Inkább az hogy nem állt ki melletted a párod...
Ha a párod helyesli hogy az anyja róla és exéről mutogat képeket már régen rossz...
Hülye duma hogy azért mutogatja mert rólatok nincs közös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!