Az anyósom állandóan a párom exnője nevén szólít. Nem szeret az anyósom?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, már el is jegyezett, de mikor vidékre megyünk hozzájuk az "anyósom" állandóan az exnője nevén szólit. Volt hogy feljött hozzánk és az itteni rokonaiknak olyan képeket mutogatott, amin a párom és az exe voltak rajata. Persze az én jelenlétemben. Meg is emlitettem neki, h ez nekem nem épp' jó érzés, és még neki állt feljebb. Össze is vitáztunk. Azzal jött nekem, hogy mert nincs közös képe rólam és a páromról, azért mutogatta azt. Később a fiát kérdezgette, hogy kinek van igaza. Ő pedig nem állt mellém. :( Azóta csak tűrök, és mosolyogva viselem az ilyenfajta dolgait és arra várok, hogy végre megtanulja a nevem. Ti mit tennétek ilyen helyzetben??? HELP#ex #Taplo
jan. 11. 19:47
21/37 A kérdező kommentje:
#20 miért? Nem ő mondja a dolgokat.
jan. 12. 18:10
22/37 anonim válasza:
Nem áll ki érted, nem jelentesz neki semmit. Egyetért az anyjával, hogy ez így rendben van.
23/37 A kérdező kommentje:
#22 nem, nem ért egyet. De nem mer az anyjával szembe szállni, mert őt így nevelték.
jan. 12. 18:37
25/37 anonim válasza:
Mért kötöd össze az életedet egy nyámnyila anyámasszony katonájával? És mitől fél ez a te nemférfid? Hogy mit csinál vele az anyja? Egyébként igen, ha te leordítod az anyja fejét, az is jó. Legfeljebb otthagy a pasid, mert az anyjától jobban fél, mint amennyire téged szeret, és akkor pont az történik, aminek történnie kell.
26/37 anonim válasza:
Mi az, hogy nem mer kiállni egy felnőtt férfi az anyjával szemben a kapcsolatáért és így közvetve saját magáért is?
Remélem, gyereket nem akartok, mert aki ennyire életképtelen, az ne örökítse ezt tovább.
Szexelni azért tud önállóan vagy engedély kell hozzá?
27/37 anonim válasza:
"nem mer az anyjával szembe szállni"
Akkor maradjon vele, ezért kár neked szenvedned.
28/37 anonim válasza:
Neked nagyon nem ajánlom, hogy gyereket szülj ebbe a kapcsolatba. Ne tegyétek tönkre szegényke életét csak azért, mert mind a ketten életképtelenek vagytok.
29/37 A kérdező kommentje:
#28 nem vagyok szerintem életképtelen csak azért, mert nem ennek az oldalnak a sémája szerint élek. Szerencsére semmi közötök hozzá. Anyóssal kapcsolatban kértem tanácsot, nem az egész életemmel kapcsolatban.
jan. 13. 11:39
30/37 anonim válasza:
#29 Anyósoddal nem tudsz mit kezdeni, mert láthatóan félsz konfrontálódni vele, hiszen tudod, hogy a fia őt választaná, ha döntés elé állítanád. A leendő férjed tipikusan anyuci pici fia, akinek az anyja mindent megtesz, hogy téged kitúrjon a családból és meg tudja tartani magának. Te pedig ebben partner vagy, mert a pasidat képtelen vagy rávenni arra, hogy normális felnőtt emberként felelősséget vállaljon érted és a leendő családotokért. Úgy hogy, de életképtelen vagy, mert alkalmatlan vagy önálló döntéseket hozni és erre akartok mind a ketten családot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!