Mit lehet erre mondani? Anyósom a férjem előtt állandóan megszól a súlyom miatt. A legmegalázóbb az, hogy mikor náluk vagyunk, ő akar nekem szedni ételt a tányéromba, mondván vigyáz az alakomra.
A férjed erre mit szól?
Nálunk mindenkinek én szedek, hiszen én vagyok a háziasszony, én szolgálom ki a vendégeket, úgyhogy ebből még messze menő következtetést nem vontam volna le. Mondjuk egy ilyen vigyáz az alakomra dumára csípőből "köszönöm, nem szükséges, majd en eldöntöm milyen alakkal érzem jól magam" lenne a válasz.
És van igazság abban, ahogy anyósod bánik veled? Túlsúlyos vagy? Ami önmagában nem lenne gond, de lehet te nem érzed a mértéket,hogy mennyit kellene enni.
Én mondjuk úgy, a nevelt fiam barátnőjének egyszer engedtem meg hogy szedjen az ételből, mikor el jött ebédelni. Az egy dolog, hogy nagyon kövér szegény, de nem törődve a többiekkel, majdnem mindent kiszedett magának.
Szóval a lényeg, ha ráhagyom, akkor nem tudja mennyi az annyi. Ha te nem ilyen vagy, akkor beszélj a pároddal. Vagy neki nem esik rosszul, ha a barátnőjét gúnyolják?
"Kár, hogy nem az idegrendszeremre vigyáz a kedves anyuka!"
Sosem szerettem, ha más szed nekem. Én tudom miből mennyit szeretnék vagy nem szeretnék.
A férjed mit mond erre, vagy hogyan reagálja le a szitut?
Amúgy a 8-as válaszadónál ott a pont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!