Mit csináljak hogyha anyósom állandóan hülye tanácsokkal jön erőszakosan, mi nem fogadjuk meg, majd ezen megsértődik?
Fura ez a világ.
Az anyukák sosem mondanak hülye tanácsokat erőszakosan, és sosem sértődnek meg, ha nem fogadják meg.
Csak és kizárólag az anyósok. A másik anyja. Ők mindig erőszakosak, mindig beleavatkoznak, mindig megsértődnek. Mindig alkalmatlankodnak, mindig helytelenül etetik a gyereket, mindig rosszul fogják a babát, mindig fölösleges dolgokat vesznek neki, mindig helytelen nevelési elképzeléseik vannak stb.
Bezzeg az anyukák! Ők igazi segítőtársak, nagy tapasztalatukat mindig szívesen megosztják lányukkal, és így mindig összhangban működnek vele.
"Bezzeg az anyukák! Ők igazi segítőtársak, nagy tapasztalatukat mindig szívesen megosztják lányukkal, és így mindig összhangban működnek vele."
Egyrészt hímnemű vagyok, másrészt az én anyám is állandóan hülyeségeket beszél, de őt azonnal le tudom állítani.
Az hogy valaki tanàcsot ad okés kedves utolsò.
En csak akkor adok tanàcsot ha kerik,egyebkent meg semmi jogom mas dolgaiba bele ütnöm az orrom.
Ha nem kérdeznek nem kell kéretlen tanàcsot adni.
Az meg hogy megsertödik?neharagudj hol vagyunk az ovodaban!
Konkretan iranyitani akarja öket ha valamit ö megmond es ugy is lesz gondolom megy az anyos szaja h én megmondtam.
Nem,nem szabad keretlenül magyarazni akar jobol akar rosszbol tesszük.
En is sok embert meghallgatok de sosem hurrogom le azt nem ugy kellett volna mert szerintem ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!