Barátnőm állandóan a hülye macskáját pátolja egy roszót nem szólhatok a macskájára mert megsértődik és csúnyán kezd velem beszélni mért van ez?
Nem kezdek normális dolgokról írni mert úgyse érdekelne szerintem. Szóval maradjunk a szélsőségeknél:
a, Neked van igazad ha aktus közben is a macska bajszát pödörgeti. Dogd ki szärni. Ne a macskát, a csajt.
b, Neki van igaza ha bäzmegolsz mikor akárcsak lélegzik is az a állat egy szobában veled.
De ha már nagyon gonosz vagyok és aljasul szemet akkor megkérdem: Hol volt a szemed mikor megismerted a lányt, hogy nem láttad van egy háziállata amire nem kell féltékenynek lenni amíg nem azzal helyettesít téged az ágyban??????????????????????????? Ja, hogy a cickóit bámultad. Na lehet nem a lányét melltartóban hanem a szőrösebbnek. :D
Mekkora tahó lehetsz, ha elvárod, hogy dobja ki a szeretett háziállatot, mert nekem nem tetszik...
Pedig össze lehet kötni a kettőt:
Hát teljesen igaza van a csajszinak!
Én se dobnám ki a macskát egy férfi kedvéért sem! Vagy velem együtt szereti őt is, vagy sehogyan!
Roszót= rossz szót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!