Az anyòsom elvárja hogy állandòan lessem minden kivánságât?
Folyamatos a veszekedés a férjemmel emiatt,hogy állandòan elvár tölünk.
Eljutottam egy olyan szintre h kezdem banni az elmult 4 évemet,és hogy ekkora hülye voltam h képes lesz felnöni.
Sajnos 30 evesen meg anyuka a szent,aki sarokba szoritja a férjem hogy ne legyen vàlasztàsa.
A nemleges válasz az egyik fülen be a másikon ki...
Ha tudja azt h a fia valoszinü nemet mondana valamire elkezd neki celozgatni,beadja az aldozat szerepet igy a ferjem megtesz neki mindent.
Sosem all mellem,ha en mast akarok es mashogy akarok,vagy nincs kedvem az anyjahoz h atjöjjön,mert faradt vagyok vagy sok a dolgom nekem tamad.H en utalom az anyjat.Meg ha valami bajom van menjek oda aztan mondjam meg neki,ö nem fogja megsérteni.
Elvarja az egesz csalad h hodoljak be,adjak fel barmit ha roluk van szo.
Mindig minden léptünkröl tudni akarnak.
Nem egy faluban elünk szerencsere de igy idejön varatlanul
van h hozza a hucimucijat h itt tölti a hétvégét aztán elvàrja h körül legyen ugràlva.
Ha a ferjem ker evente 1 szivesseget csak huzza a szajat es kifogasokat keres
Van itt meg olyan aki megbanta h behazasodott abba a csaladba?
Sikerült elerni valamit vagy jobb elfogadni h az egyetlen megoldas a meneküles?
A legjobban az faj h a ferjem nem all mellem.csak hatarokat szeretnek felállitani es nem eltiltani töle.
Ö megis keptelen leülni vele beszelve.
Az enyém képtelen rá 😃
Ez a lehetöseg is szobakerült de mint irtam simán varatlanul eljön.
Plussz azert vagyok a szar mert mi az h az anyja nem jöhet hozzank
Szoval kapufa😀
Eléggé rossz ez a helyzet, de ha ennyire az anyja motiválja, akkor én már rég megadtam volna neki a lehetőséget, hogy éljen tovàbbra is vele, én pedig lépnék.
Oda költözik hétvégére? Itt a hajam égnek állt. :)
Nálam ezt 1x csinálná, onnantól kezdve 3-man biztosan nem lennék együtt hétvégén.
Itt arra van szükség, hogy gyorsan változtasson ezen a szokásán, ha meg nem tud, akkor válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!