Anyósomnak mi a baja? Miért piszkál állandóan?
Soha semmi tetszik neki, állandóan duzzog valami miatt. Egyik eset: már korán reggel, ahogy felkel, neki egyből rossz kedve van. Flegmázik, bebassza ránk az ajtót stb.
Vagy van a másik eset:amikor beszélgetümk valamiröl a párommal, ő egyből jön oda, közbeszól, hogy ezt ne így, azt ne úgy csináljuk (én nem tanácsot ad, hanem csaknem lebassza a 33 éves fiát, és próbálja ráeroltetni a sajat akaratát) es ha a parom megmondja neki, h "anya mi márt ezt átbeszeltuk, es eldontottuk mi hogy lesz, akkor szinten egybol felhuzza magát es bebassza rank az ajtót...es a kedvenc reszem: egy ilyen sertodes utan úgy beszél a párommal amikor en is ott ulok veluk egx asztalnál, mintha ott sem lennék!!!Konkrétan ugy fogalmazza meg a mondatait, hogy én ne legyek benne. Nevetséges...
Ezen felül van az is, hogy most vettünk lakast, 1-2 hónap múlva költöztünk be. Már nagy örömmel tervezzük, hogy melyik helyiseget hogyan fogjuk felújítani. Hát neki erről is megvan a véleménye... Mint mindenbe, ebbe is beleköt. Minek nekem új csaptelep, mások is tudnak élni a régivel, minek nekem ilyen vagy olyan konyhabutor, lehet pakolni a régibe is. Had szögezzem le: egyreszt én megdolgozok azért a pénzért, amiből fel kívánom majd újítani a lakást részletekben. Másrészt miert zavarja őt, mit teszek a lakásommal?
Minden egyes mondatomba/mondatunkbe beleköt, velem pedig előszeretettel flegmázik napi szinten.
Irígy vagy féltékeny vagy mi baja van???
31N
Én egyelőre csendben tűröm ezeket. A bekoltozesig egy fedél alatt élünk, és mivel nem az én lakasomban, nyilvan csendben vagyok. Bár a napi szintű b*szogatast a semmiert akkor sem vagyok köteles szó nélkül tűrni, de ugy vagyok vele, egyelőre csinalja, ha neki ez örömet okoz. De később velem nem fogja ezt csinalja. A saját anyám nem cseszeget soha, lehet vele beszélgetni, kérdezni, akkor nehogy már más anyja állítson sarokba lassan...
De tudom, ha oda kerül a sor es megmondom neki hogy nagyon unom a folytonos piszkálodast, és hogy úgy beszél a párommal közös életünkrol, mintha ott sem lennék, akkor biztos ő lesz első, aki elkezdi kikerni magának es megy majd a hiszti. Akkor meg magának köszönheti majd, ha majd csak 2 havonta látogatjuk. Az sem esik le neki , hogy nem véletlen, h a fia is havi 1szer ment át hozzá, amikor 10 percnyire laktunk... Mert Vele is állandoan csak flegmázni tud és megsértodik még azon is, ha nem úgy köszön Neki, hogy "Szia anya", hanem csak "szia".
Ki kíváncsi erre állandóan?Legszívesebben megmondanám neki, hogy szedjen már egy kis vitamint, hogy jobb passzban legyen, mert ez az állandó hiszti nagyon irritáló.
De hát nyilván ez bunkó beszólás lenne, de úgy irritál már, h folyton folyvást valami baja van velünk...
Jah és ha megkérdezzük mi a baj, szintén flegmán válaszol, h semmi...
Nem lehet vele szót érteni, képtelenség...
Te mégis miről beszélsz?
Most írom, hogy minden hülyeségét szó nélkül tűröm. Pedig nem az én anyám, h mindent elnezzek neki...
Semmit nem kell tenned, leszarni a dolgait.
Amúgy is, úgy "mondd meg neki a magadét", hogy ha berág simán kidobhat téged az utcára.
Nyilván az a baja, hogy
- elveszed tőle a fiát
- de még el is kell viselnie, mert a felnőtt? gyereke téged is odaköltöztetett
Nem támadásképp írtam ezeket, de 100%, hogy a töke teli van veletek, emellett "kicsit" kontrollmániás, és az sem tetszik neki, hogy nem vagytok kíváncsi arra, mit pampog.
Szívás, de tényleg ne szólj be, bármennyire is jól esne, mert ha olyan, még aznap utcára tesz a lakásából.
Másfél hónapja lakunk itt. :D De valóban úgy csinál, mintha évek óta ez a helyzet állna fenn. Albérletből jöttünk el, és had tegyem hozzá, ő erőltette, hogy a költözésig hátralévő ideig jojjunk ide... Amikor mondtuk neki, hogy megoldjuk, akkor is be volt sertodve, hogy miért nem jó nekünk így, ha már felajánlja... Megkoszontuk, elfogadtuk. Tudtuk, hogy csak 2-3 hónapról van szó, nem évekről. És nem élünk a nyakán, mindent fizetünk. Rezsit, kaját. Fözok, mosok.
És már pár hét után érződött h valami nem tetszik neki...
Az hogy nem tud ugraltatni, ahogy ő kepzeli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!