Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért baj az az anyosomnak,...

Mért baj az az anyosomnak, hogy nem sminkelem magam állandoan?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ,nemcsunya a borom ,nincs rajta pattanás,persze ..nem tokéletes ,de attol mért kellene szégyelnem magam smink nélkul ?

Pl : simán leugrok a sarki kozértbe smink nélkul ,csak ugy naturan :) Vagy sétálni is ki merek menni a lányommal az utcára,esetleg még a játszoterre is.

O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs- mindig ...még otthon is...mért nem tud elfogadni igy ahogy vagyok ? Igazabol az akasztott ki ,hogy az anyukámnak is panaszkodott ,hogy festhetném magam kicsit tobbet,hisz fiatal vagyok .De ha nemérzem szukségesnek ... és mért nem a szemembe mondta akkor ,mért a saját anyukámnak és nem nekem...?

Amugy énis festem magam ,ha megyunk valahova, akar hozzá is. De itthonra szerintem felesleges ,és a boltos néninek is ...

Amugy nemvagyok elhanyagolva meg ilyenek...nemkell azt gondolni ,de 2éves kislányom mellett nemvagyok mindig tipp topp ez igaz, de kocos sem vagyok ,sot meg a ruham is tiszta :D

Akkor mért kell ilyet mondani,hogy igenytelen vagyok...?

Annyira felmérgesitett.

Ti mit szoltok ehhez ? Ti szerintetek is igénytelen trampli az aki nincs mindig kimázolva ? Ez komoly ?

2013. márc. 18. 13:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Mit foglalkozol vele? :) azt gondol amit akar, te így érzed jól magad. Apósom abba beleszólt, hogy miért nem úgy hordom a hajamat, ahogy elmondta, szerinte hogyan lenne jó. Már csak richtig nem úgy hordom, hadd bosszantsa :) Rólad is leakad majd egy idő után az anyós. :)
2013. márc. 18. 13:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki lennél otthon sminkelve, akkor meg kitalálná, hogy a zseretődet várod.

Az ilyen kötekedős emberek még az élő fába is...

Emiatt ne stresszeld magad, tojjál rá, lesz@rom tabletta legyen készenlétben!

2013. márc. 18. 13:48
 3/21 anonim ***** válasza:
79%

Lehet Anyósodnak a sminkelt nők az igényesek. Pedig nem azt jelenti. Kifejezetten visszataszítónak tartom a sok festéket. Nem azt mondom, hogy semmi nem kell, de egy fiatal szép vastag vakolat nélkül is. Az idősebb nőkön néha rengeteg van. Ettől még idősebbnek látszanak.

Játszótérre minek a smink?

Ne törődj vele! Élj úgy, ahogy Neked jó.

2013. márc. 18. 13:51
 4/21 anonim ***** válasza:
8%
Lehet smink nélkül ronda vagy.
2013. márc. 18. 13:54
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

nálunk a mamám volt a városunk legjobb nője. Mindig mintha skatulyából húzták volna ki. Azt akarta, hogy a lánya és az unokája (én) méltó utódjai legyünk. Hát anyunál nem jött össze, mert kövér volt. Sokat cseszegette és nem bírta a dolgot, hiába akart megfelelni a mamának.

Aztán jöttem én., pláne, mivel külsőre kiköpött a nagyim 20 éves verziója vagyok. Már 13 éves koromban kaptam sminket, magassarkú cipőt. Mindig megvette a divatos ruhákat. De úgy 15 éves koromban rájöttem, hogy van egy egészségesebb, harmonikusabb élet is. Azóta nem sminkelek, nem kenceficézek. Egyszerűen ápolt vagyok, egészségesen és egyszerűen élek... hát ebbe a mamám belebetegedett.

De azóta boldogabb vagyok. Látom, hogy emberszámba vesznek és nem kell azzal növelni az önbizalmam, hogy a férfiak csorgatják utánam a nyálam. Nekem nagyon bejön ez a természetesség. Semmi plusz nem kell. :)

23/L

2013. márc. 18. 13:54
 6/21 A kérdező kommentje:
4-es Nem vagyok ronda :D de koszonom a válaszodat
2013. márc. 18. 13:58
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

Ne foglalkozz vele,irigykedik,mert te smink nélkül is jól nézel ki,fiatal vagy,szép a bőröd.

Én anyósom is ilyen,nem teszi túl magát azon,hogy 50 felett már sosem lesz olyan a bőre mint nekem 25 évesen,ezért olyanokat mond,fülem kettéáll,rendesen vissza kell fogni magam,hogy ne röhögjem képen...

2013. márc. 18. 13:59
 8/21 anonim válasza:
77%
Éld úgy az életed , ahogy te akarod . De kérdezd meg "kedves" e anyósodat , hogy amikor ő ugyanannyi éves volt , mint te most , festette e magát . Ha nem-et válaszol , akkor te is válaszold azt , hogy na látod . Ha igent , akkor mond el neki , hogy az az ő korában volt csak divat , ma a természetesség a divat , ez a menő , és a férfiak mostanában inkább a belső szépséget részesítik előnybe . ( Mégha nem is mindig igaz ! ) Lehet hogy ő is le fog szokni a vastag sminkről .
2013. márc. 18. 14:01
 9/21 A kérdező kommentje:

Igazatok van ,nemkéne torodnom vele ,de annyira felhuzott ezzel ,hogy az anyukámnak ilyeneket mondott ,akkor miket mondthat a batátnoinek...tudom ne is torodjek vele ,de mégis bánt :(

hát szerintem kb o is igy van vele ,mint az 5 . választ adonál...Elég szép no . De szerintem sem azon mulik a szépség h ki milyen szépen van kifestve...Ugyh nemis értem...

2013. márc. 18. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Én aztán nem irigykedek, férfi vagyok nincs mire irigykednem. De azért a rondaság is egy lehetséges magyarázat, bármennyire is fáj ez nektek, nem biztos, hogy mindig a kérdező a tökéletes és a szent.
2013. márc. 18. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!