Mért baj az az anyosomnak, hogy nem sminkelem magam állandoan?
23 éves vagyok ,nemcsunya a borom ,nincs rajta pattanás,persze ..nem tokéletes ,de attol mért kellene szégyelnem magam smink nélkul ?
Pl : simán leugrok a sarki kozértbe smink nélkul ,csak ugy naturan :) Vagy sétálni is ki merek menni a lányommal az utcára,esetleg még a játszoterre is.
O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs- mindig ...még otthon is...mért nem tud elfogadni igy ahogy vagyok ? Igazabol az akasztott ki ,hogy az anyukámnak is panaszkodott ,hogy festhetném magam kicsit tobbet,hisz fiatal vagyok .De ha nemérzem szukségesnek ... és mért nem a szemembe mondta akkor ,mért a saját anyukámnak és nem nekem...?
Amugy énis festem magam ,ha megyunk valahova, akar hozzá is. De itthonra szerintem felesleges ,és a boltos néninek is ...
Amugy nemvagyok elhanyagolva meg ilyenek...nemkell azt gondolni ,de 2éves kislányom mellett nemvagyok mindig tipp topp ez igaz, de kocos sem vagyok ,sot meg a ruham is tiszta :D
Akkor mért kell ilyet mondani,hogy igenytelen vagyok...?
Annyira felmérgesitett.
Ti mit szoltok ehhez ? Ti szerintetek is igénytelen trampli az aki nincs mindig kimázolva ? Ez komoly ?
Ha ki lennél otthon sminkelve, akkor meg kitalálná, hogy a zseretődet várod.
Az ilyen kötekedős emberek még az élő fába is...
Emiatt ne stresszeld magad, tojjál rá, lesz@rom tabletta legyen készenlétben!
Lehet Anyósodnak a sminkelt nők az igényesek. Pedig nem azt jelenti. Kifejezetten visszataszítónak tartom a sok festéket. Nem azt mondom, hogy semmi nem kell, de egy fiatal szép vastag vakolat nélkül is. Az idősebb nőkön néha rengeteg van. Ettől még idősebbnek látszanak.
Játszótérre minek a smink?
Ne törődj vele! Élj úgy, ahogy Neked jó.
nálunk a mamám volt a városunk legjobb nője. Mindig mintha skatulyából húzták volna ki. Azt akarta, hogy a lánya és az unokája (én) méltó utódjai legyünk. Hát anyunál nem jött össze, mert kövér volt. Sokat cseszegette és nem bírta a dolgot, hiába akart megfelelni a mamának.
Aztán jöttem én., pláne, mivel külsőre kiköpött a nagyim 20 éves verziója vagyok. Már 13 éves koromban kaptam sminket, magassarkú cipőt. Mindig megvette a divatos ruhákat. De úgy 15 éves koromban rájöttem, hogy van egy egészségesebb, harmonikusabb élet is. Azóta nem sminkelek, nem kenceficézek. Egyszerűen ápolt vagyok, egészségesen és egyszerűen élek... hát ebbe a mamám belebetegedett.
De azóta boldogabb vagyok. Látom, hogy emberszámba vesznek és nem kell azzal növelni az önbizalmam, hogy a férfiak csorgatják utánam a nyálam. Nekem nagyon bejön ez a természetesség. Semmi plusz nem kell. :)
23/L
Ne foglalkozz vele,irigykedik,mert te smink nélkül is jól nézel ki,fiatal vagy,szép a bőröd.
Én anyósom is ilyen,nem teszi túl magát azon,hogy 50 felett már sosem lesz olyan a bőre mint nekem 25 évesen,ezért olyanokat mond,fülem kettéáll,rendesen vissza kell fogni magam,hogy ne röhögjem képen...
Igazatok van ,nemkéne torodnom vele ,de annyira felhuzott ezzel ,hogy az anyukámnak ilyeneket mondott ,akkor miket mondthat a batátnoinek...tudom ne is torodjek vele ,de mégis bánt :(
hát szerintem kb o is igy van vele ,mint az 5 . választ adonál...Elég szép no . De szerintem sem azon mulik a szépség h ki milyen szépen van kifestve...Ugyh nemis értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!