Elegem van abból, hogy anyám állandóan ugráltat és veszekszik velem. Hogyan tudnám ezt vele megbeszélni, ha soha nincs rám egy szabad perce sem?
Már rég nem beszélgettünk, mert mindig elfoglalt, főleg mióta összejött az élettársával. Igaz, hogy a (fél)tesóim körül mindig sok munka van, de attól még szerintem nem kellene állandóan csak parancsolgatnia. Mindig elszámoltat, hogy hol voltam, mit csináltam, miért nem a tesóimra vigyázok, viszem őket játszani stb. Már nagyon elegem van. Ma azért ordított egy órát, mert vettem magamnak egy telefont (nem volt drága) a saját pénzemen és nem a kicsiknek vettem valamit. Nem tudom, hogyan lehetne legalább egy picivel jobb a kapcsolatunk.
18/L
kérd meg hogy egy kicsit figyeljen rád. Menj oda hozzá és mond neki h "Anya figyelj beszélni szeretnék veled!" Ha nem figyel rád akkor se add fel! Mond azt hogy nagyon fontos! mond el neki hogy mit szeretné és mit nem. és ha még egyszer össze vesztek és kiabál veled hagyd rá az egészet mond azt h "igen anya, persze." szóval csinálj úgy mintha egyet értenél vele hátha attól megnyugszik[magadban persze gondolhatsz minden félét =)]
És próbáld bele képzelni magad az ő helyébe! Biztos nagyon aggódik érted és ezért kérdezi meg mindig h hol voltál. És tuti h azért ordibál veled mert kikészíti az egész napos munka meg a tesóid nem csoda hogyha nap végére nagyon ideges lesz! :)
Beszélj vele! Sok sikert! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!