Én ezt már nem birom. Anyám és a mamám állandóan veszekednek. Hogy birjam ki?
Mondd meg nekik, hogy Téged zavar. Mondd el, hogy a hangos vitáiktól em tudsz tanulni, idegileg és lelkileg is kikészít.
Hallgass zenét fülhallgatón, hogy ne halld őket!
Sajnos egyebet nem tudok mondani, én is ilyen családban nőttem fel, de valahogy túléltem. Te is túl fogod.
(másnak sincs ám tökéletes élete csak jól titkolják/nem beszélnek a nehézségeikről)
A fülhallgatóval való zenehallgatást már próbáltam.Csak abból vagy az lesz,hogy túl halkan hallgatom,és akkor megint hallom,vagy túl hangosan,akkor meg "megsüketülök".Ha szólok nekik,hogy zavar,az se érdekli őket :/.Ezért volt tavaly félévkor,hogy ez miatt(is nagyrészben)5 hármasom is lett,mikor eddig mindig csak egy db szokott lenni...Akkor meg azon vitáztak,hogy ezért nem tud tanulni a gyerek,de azért folytaták.. :(
Tudom,hogy másoknak is vannak problémái,mindig ezzel "nyugtatom" magam,viszont ezt a barátaim egy része akkor tökéletesen titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!