Mért csinálják ezt? Anyu meg apu állandoan veszekednek és már elegem van ebből
Őszintén szólva te semmit sem tehetsz. Az én szüleim 1 éve veszekednek.... Már odáig fajult a dolog, hogy hol az egyik hol a másik ecsetelte a válást/öngyilkosságot. Teljesen depresszióban voltam, magamba fordultam (nekem 2 öcsém van). Mindent megpróbáltam, hogy a helyzet jobb legyen, de persze nem sikerült. Megkérdeztem egy pszichológust és azt mondta, hogy próbáljak nem foglalkozni velük és akkor nem leszek depis. Elég sok idő volt nekem, míg eltudtam fogadni, hogy nem szólhatok bele a veszekedéseikbe, ill. hogy nem tehetek semmit. Ha már megvan benned, hogy nem foglalkozol a dologgal már nem is fáj annyira. Úgy sem lesz semmi baj.... engem is azzal hitegettek, hogy 3 gyerek után nem fognak elválni, hisz nem tudnának egyedül semmire sem menni és ez így is van. Bár a veszekedések a mai napig megmaradtak...
17/l
bocs elsőre elolvasta: azt hittem, hogy az anya akar elköltözni. Anyának ebből már elege van el akar költözni. Ezt olvastam :)
Az első (orsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!