A lányaim mindig veszekednek hiába magyarázok mindig marják egymást mit csináljak?
Én is így voltam a tesómmal, míg kicsik voltunk (kb. 10 évesek). Mind a
2-en lányok vagyunk, de amióta már nagyok vagyuk és ő már el is költözött otthonról azóta mi vagyunk a legjobb tesók a világon. Úgy, hogy szerintem türelem!!!!!!
Szia!
Anyukám mindig azt mondta, hogy 4-en vagyunk testvérek, jó testvérek vagyunk, gyerekkorunkban állandóan püföltük egymást.
Én azt mondom (3-an vagyunk tesók): jó testvérek vagyunk, állandóan püföltük egymást. Mind a hárman felnőttek vagyunk, a cukkolás a lételemünk, kívülről ez marásnak tűnik, de mi hárman tudjuk, hogy nem az, hanem tömény szeretet.
szia!
Én ugyan egyke vagyok, de ismerek hasonló szituban lévő lányokat. Ráadásul ott a nővér vagy 7-8 évvel idősebb is, mint a húg. A "kistesó" gyerekévei nem igazán alakultak jól; a nővére sokszor "lebutázta" és minden gyerekes megnyilvánulását kicikizte. Aztán nagyobb lett a nővér, a húg is. Valahogy másabb lett a viszonyuk. Akkor váltak testvérekké; előbb tudta meg a nővér a titkait , mint a szülei. Lehet, hogy ez egy "szocializációs" folyamat a lánytestvérek között....
Ebben a korban úgy marakodtunk a nővéremmel, hogy csomókba maradt a hajunk a másik markában. Igaz, anyukánk elől ezt erősen titkoltuk, vagy legalábbis megpróbáltuk.
Ma pedig igaz, szerető testvérek vagyunk.
Szerintem is, türelem, kinövik, csak szeressék egymást!
én is mindig civakottam nem is kicsit a bátyámmal.
anyám aki egyke volt ezt nem nagyon értette meg, mindig leszídott minket, és nem értett meg minket soha. Apukám akinek 2 testvére volt ismerte ezt a veszekedést. Mindig meg is értett minket. Nagyon jó a kapcsolat mind apukám és a testvérei között mind nekem a bátyámmal pedig már 30 felettiek vagyunk. Hagyd had marakodjanak, hatalmi harc van. Nálunk anyu mindig igazságot akart tenni és mindig az kapott aki éppen nem a hibás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!