A lányaim mindig veszekednek hiába magyarázok mindig marják egymást mit csináljak?
Mi is veszekedtünk, sőt verekedtünk sokat a nővéremmel (két év van köztünk), de mindig szerettük és védtük egymást. :)
A szomszéd testvérpárt én is irigyeltem, hogy ők sosem veszekedtek (ott is lányok hasonló korkülönbséggel, ha jól tudom, most alig tartják a kapcsolatot).
A tesóval azóta is nagyon jóban vagyunk, pedig már 31 és 33 évesek vagyunk, és van egy 21 éves öcsénk is, aki bármit megtenne értünk, nagyon-nagyon jó testvér. Pedig vele is voltak rendesen marakodások. :)
elfog mulni, regebb apukam mindig azt hajtogatta, hogy nem hiszi el hogy tudunk annyit veszekedni, hiszen testverek vagyunk...(neki nem volt tesoja ugyh konnyen beszel:P) amugye ttuk meg egymast mi is, foleg mert nagyon keves korkulonbseg volt (van) koztunk es ket teljesen mas vilag vagyunk...iden o elkoltozott itthonrol (egyetemre ment). de mar ha itthon van is csipjuk egymast nincsen baj. szerintem a lanyaid is kinovik, csak kell ez nekik, ezen mindenki tul esik egyszer akinek testvere van.
Udv sok turelmet Neked:)
Szia, hat en meg tesom nagyon durvakat veszekedtunk meg verekedtunk regebben :) szegeny anya :D
Viszont anyum is komolyan nyomta am:soxor kert minket szep szoval hogy ha mar veszekedunk akkor ne elotte, mert epphogy hazaesett a 3.munkahelyerol es hullafaradt, de mi nem sokat ugyeltunk erre.Aztan egy ket eset utan mar leredukaltuk az elotte valo civakodast ugyanis volt hogy mar nagyon marakodtunk anyanak betelt a pohar, nem kerdezte hogy ki-mit-miert, mindketten kaptunk 1-1 nyaklevest aztan uccu lehet menni :D igy visszagondolva vicces, de szegeny anyukamnak biztos nem volt az :D
Szoval lehet az nalatok is segitene: legalabb nem elotted marnak egymast! :D
Vagy amikor elkezdik a marakodast egybol izibe adjal nekik valami hazimunkat aztan majd elfoglaljak magukat! :D
Azért jó olvasni, hogy nem csak mi püföltük egymást :)
13:52-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!