Mit tegyek? A szüleim állandóan veszekednek!
A szüleim minden nap összekapnak valamin,nincsen olyan nap hogy ne lenne vita!!
Nem szeretek idehozni senkit,mert akkor is kiabálnak egymással.
Beszélni nem lehet velük,ne is írjatok ilyet h üljek le velük beszélni.
Ha vagyunk vhol ottis,mindenhol,és kérdezik miért vok rosszkedvű és ellenséges.
nem kell feltétlenül beszélni velük. én például ha megkérdeznék, hogy mért vagyok ilyen simán megmondanám hogy miattatok, mert nem bírtok egymással normálisan beszélni.
mondd meg a véleményedet nekik.
Ordíts,hisztizz....viselkedj úgy ahogy ők teszik akkor amikor te is hallod őket!HA nem kapcsolnak...akkor tényleg baj van!Mindig ilyenek voltak,vagy átmeneti dolog?
Mennyi diős vagy?
Nekem ugyanilyen gyerekkorom volt.Mindennapos veszekedés-verekedés.Én egyszerűen otthagytam őket, többet voltam könyvtárba-haveroknál-ismerősöknél mint otthon.Tanulni is elvonultam otthonról, legtöbbször a szomszédba(még kajálni is ).Viszont ma már komolyabb törvények vannak, nem számít ha kiskorú vagy, keresd fel a helyi családsegítő szolgálatot(minden településen van!), vagy ha nem tudod hol van akkor a polgármesteri hivatalban-esetleg iskolában segítenek felvenni a kapcsolatot velük!
Mondd el a gondodat és segíteni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!