Titeket is állandóan hívogat az anyátok?
22 éves vagyok, egyetemre járok és majdnem minden nap felhív. Mondanivalója persze nincs, azt kérdezi meg MINDEN ALKALOMMAL, hogy van-e mit ennem, otthon vagyok?/kivel vagyok?, meleg van-e, stb. Megőrülök tőle, főleg most, vizsgaidőszakban, mikor minden áldott nap megkérdezni, ez meg ez a vizsga melyik nap lesz, hogy az nehéz-e és hogy minden rendben van-e?
Az a baj, hogy nagyon régóta nem beszélünk belsőséges dolgokról, mert a felszínes "anyai gondviselésig" terjed ki a törődése, a lényeges dolgokat pedig nem kérdezi és nem is akar hallani róla. Vagy ha igen, csak azért, hogy információkat szerezzen a magánéletemről, és abból otthon szövögethesse kedvére a fantáziáit. Próbáltam, hogy nem veszem fel a telefont, de akkor másnap duplán kapom meg, hogy tegnap ennyi óra ennyi perckor ennyiszer hívtalak! Miért nem vetted fel? Most megint felhívott. Nagy csönd... és jól vagy??? Mondtam neki, ugyanúgy, mint tegnap, ugyanazt eszem, mint tegnap és hogy nincs mit mondanom, ezért nem hívom fel minden nap. Most rettenetesen megsértődött, rámnyomta a telefont. Legalább nyugalom van, igen, ez pozitív, de 3 nap múlva úgyis újrakezdi és esze ágában sincs elgondolkozni rajta, hogy lehet ő is hibás?
Jaja elmúltam már rég 24,de kb 2naponta hív....van mikor nem veszem fel inkább :D mondjuk mi különélünk már évek óta.
Ugyanilyen kérdéseket tesz fel,totál ugyanaz a szitu mint nálad,pedig én dolgozom is már..plusz szereti elmondani ami történt vele,de azt hosszan ecseteli...Nyugi enyém is rámb*ssza a telefont ha olyan kedve van,aztán kezdi előlről 2nap után :D
Magánéletemből kizártam,mert sose lehetett vele ilyenekről beszélni.Így elmeséli az összes ismerősének a gyerekének a családját,meg mindenkinek a szakítását,esküvőjét,eljegyzését és minden apró részletét idegenek életéből,én meg "aházok"....Magamban pedig röhögök, hogy jaj de jó szexeltem nemrég stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!