A feleségem állandóan cseszeget, igaza van?
Szoktam inni, esténként munka után 3 sört, vagy üveg bort, hetente, kéthetente egyszer elmegyek a haverokkal kocsmázni.
Nem bántom, ha ittam, bár néha kötözködök.
De esténként amikor előveszem az üveget már nem szól hozzám és durcizik. Máskor meg cseszeget, hogy ne vegyek alkoholt, mert már alkesz vagyok.
De most vagyok fiatal, nincs gyerekünk, és egyébkéntis az egész napos munka után nekem ez jár.
Megígértem neki, hogy egy év múlva, mikor gyereket akarunk leteszem, de nem hisz nekem, ez is fáj, hogy nem bízik bennem.
Múltkor meg azt vágta a fejemhez, hogy felejtsem el a gyereket, mert ő egy alkoholistának nem fog szülni. Többször el is akart már hagyni.
"Nekem ez jár."
Ez a legviccesebb indok, amit hallok mindig a piálással kapcsolatban.
A fiatalság miért ok arra, hogy tudatmódosított állapotban bámulj magad elé?
Ha jól értem, akkor munka után naponta megy le ennyi alkohol?
Hidd el, egy nőnek nem leányálom a részegesen viselkedő, bűzlő férfihoz érni, aki még kötözködik is. Nem lehetne ritkítani az ivászatot és úgy csinálni, hogy pl. barátokkal vagy, nem az asszonnyal?
Itt 80%-ban nők nyomulnak, szóval elkönyvelheted a válaszokat előre. Kapni fogsz te itt hideget meleget.
Bár ha jól veszem ki épp erre vágysz:-)
Tessék hölgyeim, adjatok neki!:P
De abba fogom hagyni, csak nem értem miért kéne abbahagynom, amíg nem akarunk gyereket.
Csak azt mondja nem hiszi el, mert szerinte nem fogom tudni akkor már letenni. De szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!