Nekem miért nem jutott akaraterő? Nem tudok lemondani az édességről? =/. Egész családom állandóan cseszeget.
20 éves lány vagyok 173/70 5 éves korom óta sportolok és igen tudom kissé túlsúlyos vagyok.Annyit cseszegetnek már kis korom óta azért mert "erős" testalkatúnak titulálnak és nem szállnak le rólam hogy már tiszta két lábon járó komplexus vagyok.
Most vettek NEKEM egy futópadot,hogy fogyjak -.-
egy nagyon jó padot.
Hát jó futok is rajta napi 8-15 km-t szabadidőtől függ mennyit általában 12es sebességgel.
DE nincs akaraterőm arra,hogy megálljak a napi 1-2 pohár tea és a különböző húsok előtt... =/
Egyszerűen rossz kedvem van és kész.Hiányzik sírni tudnék a reggeli teámért...de tudom hogy a népes családot zavarja teltségem és támogatnak a lefogyásban csak mondjátok meg hogy mondjak le valamiről amiért élek halok és mivel helyettesítsem ha más nem elégíti ki ennyire az agyamat :).
Amúgy nagyon jól megvan a család,normálisak.
Mindenki vékony és sportos testalkatú én lettem a defekt.
Pont a családod taszit ujra az evésbe téged.
A legtöbbember bologtalanságból eszik többet,mert nem kap meg valamit(szeretet,elismerés,stb).És ezt kajával potolja,pótcselekvés,valaki piál,valaki meg zabál,főként a csokit,amiben van sok dopamin,ami boldogsághormon.
Mire várjak bókot? Tippet várok arra,hogy ne a kaja legyen a nap fénypontja.Mert ha egyetem van vagy elvagyok foglalva egész nap akkor bizony az a legjobb benne.
ha elmehetek kirándulni akkor nem érdekel a kaja.
Én csak a fekete citromos cukros teát szeretem,sok vizet iszom naponta és 8 után nem eszem de 12-2kor fekszem.
Igazából bármennyit és bármikor ehetek 70 fölé soha nem ment még a súlyom.Viszont ha elkezdek lemondani az édességről odafigyelek arra nagyon hogy mit eszem elkezdek fogyni de max 8-10 nap után feladom és minden megy újra. És igen azt várom hogy a családom ne tegye szóvá állandóan, viszont ehhez egy kiút van: a fogyás.
Honnan van az embereknek több havi akaratereje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!