Hogy szokjak le az édességről?
Vannak trükkök persze (jó a gyümölcs, az ízesített víz, rágó etc...). Nálam több is bejött, de mindig visszaestem eddig. Eltellik néhány hónap, ragyogok a boldogságtól,hogy megszabadultam az édességfüggéstől, aztán hirtelen észrevétlenül megint ott a kezemben egy csoki...
Ezen nem igazán lehet segíteni :U((
Néha kell édesség. Nem lehet mindenről lemondani, ha pár hónap után eszel egy kis édességet az nem baj egyáltalán. Vagy ha egy hónapban egyszer.
A lényeg az, hogy milyen mennyiségben.
Ha lemondasz róla akkor egy idő után a szervezeted igényelni fogja. Még akkor is, ha mással pótolod.
A lényeg a mértékletességen van.
zabpehely joghurttal, mézzel, lekvárral, túróval, gyümölcsös
cukormentes gyümölcsös müzliszelet
joghurt, túró gyümölccsel
korpás kekszek, pászkáks almával, mézzel, joghurttal
zabpehelyből palacsinta, túrókrémmel megtöltve
zabpehelyből felfújtak, muffinok, lepények
étcsoki, kakaó, tejesitalok
rizskoch, mákosguba, túróstészta, könnyű gyümölcsös piskóta, káposztástészta, gyümölcslevesek, krémek, italok
mézes, lekváros kenyér/piritós
mi lenne, ha édesség éhségkor megpróbálnátok pl. a kiváltó vitaminhiányt pótolni? ez csak egy megközelítés, de mint hogy okkal feltételezhetem, nem fogyasztotok (főleg Kérdező) napi 500-1000mg C-vitamint sem, így lehet ez oldaná meg a problémát.
véletlen meg nem eszik az ember csokit, legfeljebb nem látja értelmét nem-megenni :D
16:27
cukros könyv baromi jó, érdekes és hasznos, köszönjük neked, hogy belinkelted! ameddig jutottam benne, az alapján kötelező olvasmány lehetne az emberek számára (már iskolában). hihetetlen.. elég megalapozottnak tűnnek az állítások benne, néhány "érdekességhez" mondjuk nem értek, ez a cukor fogyasztás és a pestis fogékonyság közötti összefüggés (városban cukorfogyasztás, több megbetegedés, vidéken viszont az egész fordítva. itt szerintem nagy szerepe lehet a népsűrűségnek is, az életkörülményeknek. de mint írtam, nem értek eléggé a témához) DE még ettől függetlenül is nagyon érdekes és komoly dolgokról ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!