Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy szokjak le az édességről?

Hogy szokjak le az édességről?

Figyelt kérdés
Függő vagyok, ma is még csak egy péksütit ettem édességként (persze normálisan reggelizek meg ebédelek mellette), de már kaparom a falat, annyira ennék még valami sütit vagy csokit. Simán betolok magamba egy tálca süteményt egy óra alatt, egy tábla csoki vagy egy csomag keksz meg max 5 percig tart nálam. Múltkor néztem, hogy egy csomag pilótakeksz 1000 kcalt tartalmaz, és ezek után azért lelkiismeret furdalásom szokott lenni. Egyébként 167cm/54kg vagyok, szóval nem is annyira a fogyás miatt szeretném abbahagyni az édességzabálást, hanem mert egészségtelen, mindig elvonási tüneteim vannak (mint most is), meg nem kevés pénzbe kerül, amiből amúgy sincs sok. Valami ötlet, hogy kezdjek el leszokni?
2011. okt. 28. 14:59
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nagyon szívesen:) Örülök, hogy neked is nyújtott a könyv érdekes dolgokat! Ajánld bátran azoknak, akiket kedvelsz és úgy ítéled meg, hogy nem ártana nekik, ha elolvasnák!

Szép napot!

2011. okt. 29. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! A könyvet mindenféleképpen el fogom olvasni.
2011. okt. 29. 18:36
 13/13 anonim válasza:
2014. aug. 7. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!