Hogyan szokjak le a sok édességről?
1 éve ZABÁLTAM a sok csokit, szalont, sütiket. Aztán elhatároztam: az hogy jobban nézzek ki fontosabb mint az 1 percig tartó csoki íze a számban. Fokozatosan csökkentettem a mennyiséget: hetente 3 alkalommal ettem sütit/tortát, stb. Ezt csináltam 1-1,5 hónapig.
Aztán heti 2 alkalomra csökkentettem -> szintén ezt csináltam 1 hónapig.
Aztán lementem heti 1 alkalomra, majd volt olyan időszak az életemben mikor SEMMIT nem ettem meg, ami cukros volt. (maximum 1 hónap, ha jól emlékszem. anyu szülinapján sem ettem anyu tortájából, ha sütit is ettem, max sósat, de azt is ritkán.)
7 hónap alatt 13 kgot fogytam, és tartom a súlyom. Most se eszek sok cukrot (heti max. 1 alkalom az is csak akkor ha elmegyek bnőkkel, vagy szülinapozás/ilyesmi van).
Cukorfüggő voltam, utólag jöttem rá. Imádtam az édességet, de rájöttem milyen egészségtelen.
Ne csak az lebegjen a szemed előtt, hogy ez akadályozza a diétád: egészségtelen is... a fehér cukor ipari szemét. persze ha hetente 2szer eszel pár kocka csokit az nem árt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!