Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem ízléstelen a...

Szerintetek nem ízléstelen a nővéremtől, hogy szülés közben állandóan tájékoztatta anyuékat, hogy éppen mit csinálnak vele meg hogy aktuálisan hány centire tágult ki?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 11:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
33%
Miért lenne ízléstelen? Ez a legtermészetesebb és legcsodásabb dolog a világon!! Ilyenkor nem undorító semmi,a külvilág előítéletei megszűnik! Bár úgy látom csak részben:/
2012. jún. 7. 11:50
 2/40 anonim válasza:
43%
Szerintem pedig ízléstelen.Persze,be kell számolni,de nem ilyen részletességgel.
2012. jún. 7. 11:51
 3/40 anonim ***** válasza:
46%
Szülés közben nem, max a szülőszobán. Miért lenne ízléstelen? Majd ha odakerülsz, akkor neked sem lesz az. Szeretnéd, ha más is örülne a te boldogságodnak illetve ha majd a te gyereked lesz a szülőágyon te is tudni szeretnéd, mi történik vele, hogyan mennek a dolgok.
2012. jún. 7. 11:52
 4/40 anonim ***** válasza:
29%
Ez nagyon beteg. Ha a feleségem ilyen hősanya lenne én sírvafakadnék. Semmilyen csoda nem történik, gyerekek születtek 10 20 100 és 1000 éve is. Szép dolog, a család 1 taggal bővül, a baba aranyos. De azért az emberi méltóság nem szűnik meg...
2012. jún. 7. 11:53
 5/40 anonim ***** válasza:
60%
A fülén volt a telefon, amikor vizsgálták? Az mondjuk illetlenség az orvossal, és az ápoló személyzettel szemben, de ha vizsgálatok után tájékoztatta a szüleidet, akkor semmi illetlenséget nem látok benne. Jó volt a szerettei hangját hallani a fájások között biztosan.
2012. jún. 7. 11:53
 6/40 A kérdező kommentje:

Azért, mert állandó feltűnési viszketegségen szenved, mindig magára akarja vonni anyuék figyelmét, és ez legtöbbször sikerül is neki. Meg ez szerintem rég nem az a téma, ami kívülállókra tartozna.

Mért nem lehetett csendben "intézni"? És ténylegesen csak akkor hívni, ha oka is lett volna rá? Ja, hát persze, körülötte mindig 50-en kell, hogy ugráljonak.

2012. jún. 7. 11:57
 7/40 anonim ***** válasza:
59%
Ez még nekem is morbid.
2012. jún. 7. 11:58
 8/40 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanez a szitu nálunk. 25 vagyok (férfi), nővérem 27. Most szült. Azóta kegyvesztett lettem, odamegy a lóvé a figyelem. Ez különösebben nem zavar mer nem nyomorgok csak jellemző ilyenkor.
2012. jún. 7. 11:59
 9/40 A kérdező kommentje:

A fülén volt a telefon, amikor vizsgálták?

Nem, azt hiszem, hogy az egyik nővért bízta meg vele, hogy telefonálgasson...

2012. jún. 7. 12:10
 10/40 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenkor teljesen természetes , hogy ő van a figyelem középpontjában, mint ahogy a testvéri irigység is.
2012. jún. 7. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!