Szülés (császármetszés) óta állandóan gyomorrontásom van már 7 hónapja, más így volt így vele?
Szia!
Biztos, hogy nem a császármetszéstől van!
Keresd fel az orvost mielöbb!
Senkit nem akarok ijesztgetni, de nekem is így indult. Én is azt hittem hogy gyomorrontás,(hánytam én is) de már mikor annyira fájt, bementem az ügyeletre, onnan küldtek a kórházba, ahol kiderült hogy hasnyálmirigy gyulladásom és epekövem van. 2 napig szenvedtem, mire csillapítani tudták a fájdalmat. Nem ehettem, nem ihattam, csak 1 hétig infúzión éltem.
Szóval én is sokáig halogattam, mert eleinte elmúlt 1 órán belül a fájás, de ez az idő hetente nőtt.
És én is császárral szültem 5 hónapja.
Mindezeken felül, még vár rám 1 epehólyag műtét, hogy nehogy ismét epekövem legyen. És az epekő okozta a hasnyálmirigy gyulladásom is. :(
Szóval sztem vizsgáltasd ki magad, inkább ne találjanak semmit, minthogy valami bajod legyen.
Jah és elvileg császárosoknál ez nagyon gyakori.
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült.
hányás néha de hányinger mindig és hasmenés,ez mind kb 2-3 hetente.
A terhességem előtt már diagnosztizáltak nálam megtört epehólyagot(epekő nincsen),akkoriban és a terhesség alatt is iszonyatos fájdalmaim voltak de ugye ezzel nem lehet mit tenni,de a császármetszés óta megszünt ez a fájdalom,azóta mintha elvágták volna.
Akkor lehet elmegyek egy belgyógyászati ultrahangra:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!